Svet
25893 ogledov

Na Poljskem zadonele sirene: V zrak poslali lovce

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bandit 19:04 13.september 2025.

Pri nas hodijo lovci po tleh je ceneje.

@narhist 22:21 13.september 2025.

Lahko noč otroci.

• Idioti 01:21 14.september 2025.

K.Ž, iz STA ti je že kdo povedal da si kreten . In to tak , ki bi ga morali po zakonu zapreti , ker delaš seveda z drugimi paniko v državi SLO . Pa kaj če je Poljska dvignila ...prikaži veča lovce , na koji Q jih je dvignila , ko danes niti eden dron ni priletel nad UA ampak samo taktični na liniji fronte ! Ti je že kdo rekel da si PROSTITUTKA , PLAČAJO TE DA LAŽEŠ . Žalostno , seveda moraš živeti ampak vseeno !

SlavaUkrajini 20:31 13.september 2025.

Rusofilom ne bo jasno, kdo je pravi sovražnik niti takrat, ko bodo ruske bombe padale na nas. Tem tipom ni pomoči.

• Ender3 21:33 13.september 2025.

Ja res v kleti je vsaka pedopsihiatrična pomoč brez koristi. Nekateri pomoč iščejo že po strehah.

• Idioti 01:22 14.september 2025.

Ne bodo , ker vas bomo mi postrelili kot zajce !!

• Idioti 09:28 14.september 2025.

Ko nam Ruska podmornica dostavi orožje , se boste tolkli med sabo za aviokarte proti Arđentini , kot so se Južnovietnamci na ograjah USA ambasade v Sajgonu- Ho Ši Minh 1975. Poglej si posnetek in ugotovi , kako dela gospodar ...prikaži več s svojimi odsluženimi hlapci !

• Jernej65 00:46 14.september 2025.

Malo zgoraj se je Enderčič preoblekel v naci smrklja Slayerja. To zagotovo vem, ker enako smrdita po morilskem Putlerju.

• Ender3 03:55 14.september 2025.

Tvoja igra se je z mojem razkritjem končala. MS je Jernej65 in obratno. Putin pa bo namesto morilca postal rešitelj in upanje tistih, ki so ali bodo oboleli za rakom.

• Jernej65 08:27 14.september 2025.

Enderčič je naci smrkelj dokazano, a te boli moje razkritje. Morilski Putler bo pa živel 150 let in bo nočna mora za Ruse in svet. Število Rusov se b v tem času prepolovilo, saj jih bo morilski Putler uspešno pošiljal v večna lovišča.

• Kmodri_ 20:48 13.september 2025.

Če kuhar Prigožin skoraj sam zavzel Kremelj, ga bosta Poljska, Finska in Nemčija pomalcala!

• Ender3 21:27 13.september 2025.

Ja pa Napoleon, Kaizer in Hitler so jih tudi pomalicali..

• Kmodri_ 22:47 13.september 2025.

E, danes je na voljo toliko orožja, da Putlerju velikost Rusije bolj malo pomaga!

• Ender3 03:45 14.september 2025.

Kmodri_ na kaj in s kom ciljaš. Kot veš supersoničnega orožja ZDA in Zahod ne premorejo. Tomahavki pa so že za staro šaro.

• Idioti 09:39 14.september 2025.

Nekdo živi še vedno v prepričanju , da bo po 3 udarcih po glavi , sam uspel enega vrniti . Ne bo , kajti južna meja Rusije je Kitajska , z Evropsko fronto pa Rusija opravi z eno roko in ...prikaži večn če bo potrebno , bo pač zopet razrušen Berlin ! Zato res ne vem s čem se kretenoidni politiki ukvarjajo . Mogoče sanjajo zmago proti Rusiji ?? Prej bo prišlo do revolucije v njihovih državah ! Pri nas bom jaz prvi , ki bo postrelil izdajalce Slovanov !

• Kmodri_ 23:07 15.september 2025.

Potem bo Moskva obstajala zgolj na razlgednicah!

• Kmodri_ 22:49 13.september 2025.

Zagotovo imajo amer na voljo še kaj močnejšega kot so tomahavki! Najbolje, da se pozanimaš pri Dumpu....

• Ender3 03:59 14.september 2025.

Orešnik je bojda že v stalni proizvodnji. Preizkušen z klasičnim raztrelivom lansko jesen v Ukrajini. Potem pa vse tiho je postalo..

• Kmodri_ 23:08 15.september 2025.

Orešnik je zaenkrat le eksponat!

MS 19:26 13.september 2025.

Tak zapis govori o najtežji psihiatrični diagnozi Antikrista93!

• Ender3 21:28 13.september 2025.

A dons se je pa Jernej65 preoblekel v MS.

• Jernej65 00:48 14.september 2025.

Malo zgoraj se je Enderčič preoblekel v naci smrklja Slayerja. To zagotovo drži, ker enako smrdita po morilskem Putlerju.

• Ender3 03:42 14.september 2025.

Jernej65 a sedaj pa pod pasom udarjaš Očitno izgubljaš potrpljenje s svojim morilcem Putinom. Noben te ne jemlje več resno.

• Jernej65 08:30 14.september 2025.

A boli sedaj ko sem te razkril. Naci smrkelj Slayer je Enderčič. Dva ruska Trola v eni osebi.

CarZelenski 20:34 13.september 2025.

Stalno poslušamo zagovornike Putina, kako Rusija nima res nobenega namena napasti zahoda. In ko ga Rusija napade, so oni še vedno prepričani, da ni nič narobe, čeprav so trdili, da se to sploh ne bo zgodilo in da samo strašimo ...prikaži več brez potrebe. Pa dobro, kdaj se bodo ti tipi zbudili? Ko jim bo Putin poklal celo družino?

• Kmodri_ 20:42 13.september 2025.

Narobe je, da imajo Rusofili I srbini možgane narobe vraščene!

• Ender3 21:36 13.september 2025.

Res ste cvet modrosti. Prosto po veličastnem mastermaindu. Rusofobije je več kot zdrave kmečke pameti.

• Idioti 09:33 14.september 2025.

In ko ga Rusija napade ????? Sploh veš kakšne idiotizme pišeš ? Zgleda da ne ! Bolje se pozanimaj zakaj je Rusija napadla UA in jaz sem srečen in vesel , da so jo , ker mi bo tako Rusija ...prikaži več bliže za 1000 km , predvidevanja in šloganja pa prepusti pametnejšim od tebe !

• Kmodri_ 20:41 13.september 2025.

Putler spet provocira! Ko bo dobil tomahavki direktno v Kremelj bo pa stokal kako zloben je Zahod!

• Ender3 21:25 13.september 2025.

Ti pa tvoji tomahavki..Kaj misliš, da bo stara vojaška roba dovolj za doseg Moskve ?

• Kmodri_ 22:50 13.september 2025.

Vprašaj Dumapa kaj vse imajo Ameri....

Človek2025 20:38 13.september 2025.

Zanimivo, kako se napovedi zahoda uresničujejo. Rusi nas napadajo. Jasno je, da se na področju obrambe moramo še precej pripraviti, ni mi pa jasno, kako lahko nekdo brezbrižno trdi, da so priprave na vojno nepotrebne in samo provokacija. A potem ...prikaži več tudi gasilcev ne potrebujemo? Brez veze, da se pripravljamo, na ogenj, saj se požari le redko zgodijo?

• Kmodri_ 20:55 13.september 2025.

Preprosto, ljudje težko sprejmejo vojno bolanega osebka, kot je Putlerja, ki ima napredovano Parkinsonovo bolezen.....še tri leta in odšel bo k satanu v najhujši del pekla po Danteju...in to niso zgolj govorice, se je videlo na Aljaski kako je stopicali in se tresel...

• Ender3 21:31 13.september 2025.

Kmodri_po vaših pravih informacijah je Putin že nekajkrat umrl..Verjetno okoli hodijo njegovi dvojniki..

• Kmodri_ 22:45 13.september 2025.

E, po mojih informacijah Putler še ni in ni nikoli umrl! Nedvomno je pa zelo bolan!

• Ender3 04:03 14.september 2025.

Kmodri_in kaj ga muči, če ni skrivnost. ?

• Idioti 09:51 14.september 2025.

Tebi zgleda ni jasno da se Antiruski sistem , ki so ga ustvarile 3 prostitutke sesuva ! Slovaška nov predsednik , Macron bo odjebu , Merc bo padel , da sam ne bo vedel kdaj , Na Poljskem je Antiukrainska ...prikaži veča atmosfera , samo NATO jih tera v vojno . Poljaki vedo , da bodo zopet in za večno Ruska republika , če do vojne pride . Ni narod blesav , kot si ti sam in še veliko drugih po EU !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.