Pa kje najdete tolk znanih??? Sami zvezdniki. Pizda, v tej državi je 1.999.999 zveznikov in znanih,edin jest nism
A kje jih najdejo ??? Očitno so tudi sami precej podobni Pokvarjenci, da načrtno iščejo takšne Zlobne Bolane izrodke Človeštva .... oziroma, izrodke pekla.
je pa znan, od naslova do tega teksta sem pozabil kako mu je ime, ker je znan...
A ti to bereš?
naslov in do mojega posta.....preskočim pa te veleumne članke
Isto. Največkrat se mi še to ne da
Jaz pa načrtno ne berem tek pokvarjenih kozlarij, zato, da se ne nalezem dodatne pokvarjenosti.
gay drama...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Delo krepi.. pozabi# na vse ni stresa... od nedela in lgtbq+ orgij pa lahko doživi# živčni zlom
Točno To : Vsaka taka spolna iztirjenost povzroči Nepopravljivo Škodo na Vsaki duši !!! ! !!!
Tudi veliko drugih ima težave , kdo pa jih nima, pa o tem ne razpravljajo po medijih..
Najpomembnejše Težave pa So pri njemu z spolno Iztirjenostjo !!! ! !!!
Sam sebi je zdravnik pa delo rešuje mnogo problemov.
Ma spelte se mi s takimi članki!!! Idioti nesposobni!!!
In Predvsem Pokvarjeni Idioti So to iz lastne Zlobe !!! ! !!!
Do 40 leta je malo težko,potem se boš pa že navadil
Vsi takšni spolni Iztirjenci si z to svojo duhovno boleznijo svoje duše delajo škodo , navznoter in navzven !!! ! !!!
No, saj saj se bo kmalu lahko odločil za evtanazijo...
Hja, samo To pa spet ni nobena Rešitev !!! ! !!! Treba ga je Ozdraviti, Ne pa Uničiti !!! ! !!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pa kje najdete tolk znanih??? Sami zvezdniki. Pizda, v tej državi je 1.999.999 zveznikov in znanih,edin jest nism
A kje jih najdejo ??? Očitno so tudi sami precej podobni Pokvarjenci, da načrtno iščejo takšne Zlobne Bolane izrodke Človeštva .... oziroma, izrodke pekla.
je pa znan, od naslova do tega teksta sem pozabil kako mu je ime, ker je znan...
A ti to bereš?
naslov in do mojega posta.....preskočim pa te veleumne članke
Isto. Največkrat se mi še to ne da
Jaz pa načrtno ne berem tek pokvarjenih kozlarij, zato, da se ne nalezem dodatne pokvarjenosti.
gay drama...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Delo krepi.. pozabi# na vse ni stresa... od nedela in lgtbq+ orgij pa lahko doživi# živčni zlom
Točno To : Vsaka taka spolna iztirjenost povzroči Nepopravljivo Škodo na Vsaki duši !!! ! !!!
Tudi veliko drugih ima težave , kdo pa jih nima, pa o tem ne razpravljajo po medijih..
Najpomembnejše Težave pa So pri njemu z spolno Iztirjenostjo !!! ! !!!
Sam sebi je zdravnik pa delo rešuje mnogo problemov.
Ma spelte se mi s takimi članki!!! Idioti nesposobni!!!
In Predvsem Pokvarjeni Idioti So to iz lastne Zlobe !!! ! !!!
Do 40 leta je malo težko,potem se boš pa že navadil
Vsi takšni spolni Iztirjenci si z to svojo duhovno boleznijo svoje duše delajo škodo , navznoter in navzven !!! ! !!!
No, saj saj se bo kmalu lahko odločil za evtanazijo...
Hja, samo To pa spet ni nobena Rešitev !!! ! !!! Treba ga je Ozdraviti, Ne pa Uničiti !!! ! !!!