Ravno to sds caka, da jih lahko odpusti. Treba je zakonito. Do sedaj ni bilo razlogov za odpoved, zato pa ne odpustijo. Ker bi morali placat iz lastnega zepa po sodbi upravnega sodisca
Res je ,da je potrebno uporabiti vsa pravna sredstva ..... ČE SMO PRAVNA DRŽAVA . Upanje za Slovenijo je nova predsednica države SLOVENIJE ,ki je pravnica in ne bo dovolila tega kar so počeli Janezi našemu PINGVINU .
RTV je državna firma, če jaz hočem Urbanijo in imam večino, je to to...samo raja spreminja zakon, ko jim ne odgovarja, Janez Janša tega ni počel, je počakal, da jim poteče rok...tudi Golobu se je trikrat iztekel mandat, pa se… ...prikaži več še petelini, čeprav ni noben "vodja", prej šminkerski diletant, doktor brez enega znanstvenega prispevka!
Vse novinarje odpustiti, ali pa jim odstopiti en državni kanal, ki bo trobilo globoke države, drugega pa pustiti pomladnikom...v vsakem primeru je potrebno dati javnosti vedeti, da novinarji nisonobena brezmadežna bitja, in da vedno nekomu služijo.
Kurbanija, wtf, rebrce in pesnik bojo morali po referrndumu imeti stalno varovanje. Zahebana stvar
JA. NASILJE JE VAŠ ODGOVOR. DEJTE RAJE PAMET UPORABIT
Je nimajo
ja levaki
pa dajte se že enkrat orenk upreti no!!!!
Ravno to sds caka, da jih lahko odpusti. Treba je zakonito. Do sedaj ni bilo razlogov za odpoved, zato pa ne odpustijo. Ker bi morali placat iz lastnega zepa po sodbi upravnega sodisca
Res je ,da je potrebno uporabiti vsa pravna sredstva ..... ČE SMO PRAVNA DRŽAVA . Upanje za Slovenijo je nova predsednica države SLOVENIJE ,ki je pravnica in ne bo dovolila tega kar so počeli Janezi našemu PINGVINU .
Golazen od vodstva naj gre od koder je prišla, da bo mir.
sej se. Upirajo se LENUHARSKIH LEVAKOM, KI 30 LET PLENIJO PO RTV
RTV je državna firma, če jaz hočem Urbanijo in imam večino, je to to...samo raja spreminja zakon, ko jim ne odgovarja, Janez Janša tega ni počel, je počakal, da jim poteče rok...tudi Golobu se je trikrat iztekel mandat, pa se… ...prikaži več še petelini, čeprav ni noben "vodja", prej šminkerski diletant, doktor brez enega znanstvenega prispevka!
malo naj še počakajo, do referenduma, sicer je pa itak vsa ta štala samo njim v minus ... tako je kot je inč boljše ne bo
sej veste, da bo folk izglasoval referendum in bojo tejle dobil dolge surle. Levičarskega RTV ne bo nikoli več.
glasovati je treba proiti zakonu o rtv, obvezno ... tako se bo tale mineštra še malo kuhala in še več bo težav, tudi finančnih
pa zaprite ze ta drek
VRŽTE LENUHE NA CESTO. Meni je trenutni program enako slab kot če ga delajo Marcel, Bergant in Helenca.... isto sranje.
Pa dajte jih stavkokaze že enkrat vržt na cesto, dve leti prepozno, pa naj serjejo na kolesu, mi plačamo, 100mio.
erak🖕a ti si pa novi kletni tamburaš?. Ti bi lahko sicer počel kaj ,družbi bolj koristnega. In kdo ste to, mi ?
Ender, pa sej je prav povedal, stavkokaze ven vrečt, stavkajoče pa seveda podpret.
Smola in perje za kokoši in gosi !
reče se stavkajoče!
En sam blef od rtv
Vse novinarje odpustiti, ali pa jim odstopiti en državni kanal, ki bo trobilo globoke države, drugega pa pustiti pomladnikom...v vsakem primeru je potrebno dati javnosti vedeti, da novinarji nisonobena brezmadežna bitja, in da vedno nekomu služijo.
Grahec je napolnil hlače ? Veliki vodja pošilja pomoč .
En sam nič od tega rtv-ja
Dejte jih že vržte stavkajoče na cesto, mi plačamo tožbe, 100mio, pa naj potem serjejo na kolesih.
referendum prihaja, pritiske je treba povečat, v vsakem primeru