Ne vem anion a si res tako neumen al kaj. Taisti Mitja Kunstelj, ki ti je prodal, da je Janez posvojen, je prodajal, da je Tea Jarc fafala v bruseljski pisarni Vajglu kot Monika Clintonu. In ne mi rečt, da… ...prikaži več prvič slišiš za Kunstlja? Ker idiot, sploh veš ne od kod je to prišlo, pa vseeno širiš okoli.
Jaz za razliko od tebe znam sebe distancirati od gnilih jabolk levega pola. Na desnici se ne znate loast niti pedofilskega zupnika, ampak ga farani podprejo.
Ker primitivec. A pol so domobranci kar sami sebe pobijali? Tudi otroci in ženske so bili domobranci? Vi, ki ste 80% na oblasti ste popolnoma znoreli, ko ja vaš šarići predal oblast janezu in zdaj boš ti mentalno zaostal osebek… ...prikaži več očital o uvedbi enopartijskega sistema onim, ki so 20% na oblasti🤣
Niso pomembne izkušnje, pomembno je ,da je SDS ova in da uboga ukaze. Po potrebi gre tudi na kolena.
In potreba je skoz
Tako kot Tea Jarc v Bruslju z Vajglom? To je povedal Kunstelj, taisti narkoman, ki vama je prodal, da je jj posvojen. Še nista slišala tega? Čudno ne?
Nx,a si to ti Rožle?
Kaj zdaj, še nisi slišal za Kunstlja, ali da je JJ posvojen, ali da je Tea Jarc fafala Vajglu v Bruslju, ko je bila njegova asistentka?
Nx avto si a v Bruslju bil zraven in drkal. Da to veš 🙆
Ne vem anion a si res tako neumen al kaj. Taisti Mitja Kunstelj, ki ti je prodal, da je Janez posvojen, je prodajal, da je Tea Jarc fafala v bruseljski pisarni Vajglu kot Monika Clintonu. In ne mi rečt, da… ...prikaži več prvič slišiš za Kunstlja? Ker idiot, sploh veš ne od kod je to prišlo, pa vseeno širiš okoli.
Od kod je prišlo? Tu sem od tebe zvedel.
Še zadnji labodji spev Janševih povzpetnežev. Bliža se čas referendumov in potem bo zima vse nastavljence odpihnila.
30 let jih že odpihava??????? ,problem je v tem ker narod voli ena in ta iste
To se pa s teboj ne bi strinjal. Narod voli zmerom druge, samo da ni Janša. To nekaj pomeni, a ne.
Voli potem Resni.ca,je edina stranka ki se jo vse stranke bojijo kot hudič križa,zakaj neki a ne
itak bo verjetno kmalu umrla, tako kot vsa klerofašistična golazen z desne ... se sploh ni za sekirati več
Glej, da ne boš ti prej. Kdor drugemu jamo koplje....
Za sds pomeni neodvisno in uravnotezeno, ce zaposlijo svoje brezsramne greznicne vojscake, ki vecino casa domujejo v anusu gargamela
Tako kot ti v anusu Goloba? 30 let si imel 'neodvisno' levičarsko novinarstvo na rtv, plačevali smo ti ga pa vsi. Govno smrdljivo.
Jaz za razliko od tebe znam sebe distancirati od gnilih jabolk levega pola. Na desnici se ne znate loast niti pedofilskega zupnika, ampak ga farani podprejo.
Žalosti me, ko vidim kako Rtv Slo postaja Nora24rtvslo!😢 Po drugi strani pa, žalostno in sramotno, da imamo tako Svobodno vlado, ki to dopušča!!!
Zjoči se, pa s kojtrom pokrij, da ti bo lažje.
Jokale so jajo 🐑🐑🐑 ovce pred Dobom!
Gandi, ti imaš podpovprečen iq. In kaj predlagaš svoji Svobodi? Kaj??? Ponovitev izvensodnih pobojev in uvedbo enopartijskega sistema, govedo???
Podpovrečen, je še vseeno visoko nad povprečjem jajo 🐑🐑🐑 in sds volilcev!
Svoboda ni moja, z izvensodnimi poboji so začeli Domobrančki, za uvedbo enopartijskega sistema se je pa zadnji dve leti trudil dr. Kosovarski!
Ker primitivec. A pol so domobranci kar sami sebe pobijali? Tudi otroci in ženske so bili domobranci? Vi, ki ste 80% na oblasti ste popolnoma znoreli, ko ja vaš šarići predal oblast janezu in zdaj boš ti mentalno zaostal osebek… ...prikaži več očital o uvedbi enopartijskega sistema onim, ki so 20% na oblasti🤣
Se strinjam, že po tvojem pisanju se vidi, da si primitivec!
Ok, samo kaj naj bi bilo s tem narobe? Je protizakontito? In kaj, če bo TV vsaj malo politično uravnotežena? Zberite se malo!