Slovenija
3 ogledov

Nadlegovali nič krivega

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • soseda 11:03 12.november 2011.

Vedeti morate, da je prometna nesreča tudi trk na parkitišču. V zgoraj opisanem primeru, ki ga poznam, je šlo za trk na parkirišču. Povzročene škode je bilo manj kot so policisti želeli domnevno vpletenemu napisati kazni. Menim, da za tako ...prikaži več majhno škodo obisk sredi noči res ni nujen.

• Maja Hladnik 03:39 12.november 2011.

Če policija ne opravlja svojega dela, seveda ni nobenemu prav. Ampak očitno tudi, če ga opravlja, ni nobenemu prav in je treba takoj pisat na časopis, da je to zdej nevem kakšna novica.

• gasilec 05:34 12.november 2011.

Ja res, saj mogoče ni prijetno ko te obiščejo policaji. Samo naj se ta gospod vpraša, kako bi bilo, če bi bil on žrtev v nesreči in bi povzročitelj pobegnil. Policaji pa bi mirno čakali in bi šele takrat iskali ...prikaži več pobeglega, ko bi bil lep dan s sončkom in še prej bi nekdo od policajev v civilu prišel vprašat vsakogar, če pa mogoče lahko pozvonijo pri njemu doma. Ja res SUPER novica. Pa lep dan vsem z željo BREZ OBISKA POLICAJEV!

• privat 08:19 13.november 2011.

nadlegovanje v tujini je kaznivo...odvisno je v kaki meri je bilo izvedeno?? Lahko je tudi usodno za povzročitelje , komandirja ter za javnega tožilca...no v Sloveniji je drugače ,tukaj vlada mafija in se celo nagradi to dejanje!! Kaka grezenca od ...prikaži več politike in kako mi mislimo sploh preživeti v taki mongoloidnosti!!??

• privat 08:21 13.november 2011.

Policija ne upravlja svojega dela.!!!!..kaj tebi ni jasno a živiš v Sloveniji??? Zidar?? Vegrad? Podkuplivost sindikatov?? Primer Luka koper??.....miljardo drugih primerov ti lahko naštejem...

• Skippy 18:27 14.november 2011.

Preverjanje zaradi alkoholiziranosti nekaj časa po nesreči? Saj ne boste mogli nikoli dokazati v takih primerih, da se primerek ni napil npr. doma.

• Zlatko Nemec 20:52 13.november 2011.

VSE JE ODVISNO OD TEGA, NA KAKŠEN NAČIN SO PRISTOPILI DO STRANKE...JAZ IMAM 1 POLICIJSKO KARTOTEKO, KI JE BILA POLICIJSKA LAŽ, PRIMER JE STAR 27 LET, SEDAJ, KO PA LAHKO PATRULJE VSE PREBEREJO V ŠUSU NA TERENU, ME NADLEGUJE VSAK ...prikaži več POLICAJ SLOVENEC, NA TEJ ZEMELJSKI POLOBLI IN TO TAKO NADLEGUJE, DA TO NI RES. ZA NJIH NISEM ČLOVEK, IN VEDNO, KO SEM SAM IN NIMAM PRIČE IN KO STA 2 POLICAJA SKUPAJ. OD PATRULJ SEM ZAHTEVAL, DA NAJ TO KARTOTEKO BRIŠEJO, KER JE KRIVICA DO MENE, PA SO ME IMELI ZA ČLOVEKA , KI LAŽE. JA ONI LAHKO GREŠIJO, MI PA POTEM LAŽEMO, KO IŠČEMO SVOJO PRAVICO. ČE ME KDAJ USTAVIJO, SEM ŽE CELI TRD, KER VEM, KAJ VSE SE BO ZGODILO, SEM PA KAR NEKAJ NA CESTI

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.