Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
4284 ogledov

Naj vas ne zavede nizka cena, ta rešitev je le izhod v sili

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 11:34 03.junij 2020.

    Eden največjih problemov prenosnih klim je ta, da s prostora jemljejo zrak za hlajenje vročega dela in ta (vroč) zrak pihajo ven. Ker gre zrak ven, mora nekje priti drug zrak noter, sicer bi v sobi nastal podtlak oz. bi ...prikaži več zraka zmanjkalo - čista logika, oz. fizika, kajne? Pride pa pri špranjah vrat, oken... ta zrak seveda pride od zunaj, kar pomeni, da je vroč. Torej ti zrak v sobi ohladiš, obenem pa novega,vročega šibaš v prostor. Neuporabno in nelogično. Sem imel tako klimo. Škoda denarja.

  • mihatirs 11:37 03.junij 2020.

    v enem stanovanju sem imel fiksno klimo z možnostjo gretja in hlajenja(nimam pripomb-TOP), v drugem pa ni bilo možnosti zato sem kupil prenosno in presenečeno ugotovil, da je tudi TOP...odštel sem takrat cca 200eur, ima timer in vse-nameščena je v ...prikaži več kuhinji, odvod speljan preko okna...malo nerodno za montirat, ampak namen ohladitve stanovanja 40 kvadratov je bil dosežen...tako da priporočam-kupil sem jo v , če se ne motim bauhausu...vem da jih je nekaj dni zatem zmanjkalo-tako da priporočam!

  • Avatar karjola
    karjola 08:26 03.junij 2020.

    Avtor nima pojma o delovanju klim. Vsaka klima je dobra za hlajenje. Prenosna klima sploh ne pride v poštev ker mora imeti nekje odvod odpadne toplote. Največ težev pride pri ogrevanju ko se zunanja enota zaradi varčevanja pri nakupu zakopa ...prikaži več v led in ne napravi defrosta.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.