Če imaš v 6 brzini z uključenim tempomatom in vetrom 60kmod zadaj , tempomat ne more zmanjšati porivanja avta na tvojo nastavljeno hitrost ! Vsak kolesar , ki dobi veter od zadaj 30km/h lahko brez mučenja doseže 60km/h . če… ...prikaži veče ga ima pa 60 pa ni problema za 90 !
Najbolj butasto je, da so ga šli merit na sredi avstralskega ničesar, kjer s svojo vožnjo ni ogrožal nikogar. Ampak tudi avstralski policaji se morajo igrati inkasante.
3 springs je policijska postaja, ne mesto. Nedoslednost v članku. Mesto je Bootenal. Križišče Edward Road in Byne Park Road. Google Maps, Street view. Preveri.
Proti naravi se človek NE more boriti, lahko se ji prilagaja
Pa pravijo da imamo mi prevelike kazni ,tip je dobu 200$ pa 2 točke......
A kaj bolj butastega? Tisti , ki bere tole KD ina Žurnalu res lahko izbira med neumnostmi iz dneva v dan.
Žal je veter med postopkom oslabel.. :-)
Če imaš v 6 brzini z uključenim tempomatom in vetrom 60kmod zadaj , tempomat ne more zmanjšati porivanja avta na tvojo nastavljeno hitrost ! Vsak kolesar , ki dobi veter od zadaj 30km/h lahko brez mučenja doseže 60km/h . če… ...prikaži veče ga ima pa 60 pa ni problema za 90 !
to je komaj nekaj nad 100 evri, kar je triurna postavka za povprecno delo tam. Tolk o tem. Pr nas za 120 evrov delas 20 ur, če ne 30
Najbolj butasto je, da so ga šli merit na sredi avstralskega ničesar, kjer s svojo vožnjo ni ogrožal nikogar. Ampak tudi avstralski policaji se morajo igrati inkasante.
Natančneje 135,5 €...in pri nas dobiš tri pike...
Pizda...ti si pa takoooo pameteeen...
Kako veš, da je sredi ničesar...Three Springs je mesto, sicer malo, pa vendar mesto.
Če toi kaj ni jasno , sam vprašaj ?
Meni se tudi noga na gasu zaskoči pod točno določenim kotom in če ti takrat veter piha v hrbet gre pač prehitro. Jaz nisem nič kriv, tako pač je.
Tip je dobil 140 eurov. Pri nas za prekršek za prevoženih 19 km/h 250 eurov.
3 springs je policijska postaja, ne mesto. Nedoslednost v članku. Mesto je Bootenal. Križišče Edward Road in Byne Park Road. Google Maps, Street view. Preveri.
Si med njimi !!