Slovenija
9 ogledov

Najbolje kaže Janši

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • crnipeter 16:39 16.november 2011.

    Volivci naj neobremenjeno premislijo:-ssv mandatu katere vlade je Sloveniji šlo najbolje,-sskatera stranka ima največ državniških izkušenj,-sskatera stranka ponuja najkonkretnejše rešitve za izhod iz krize.Zato je SDS še najboljša izbira!

  • Filipka 15:19 16.november 2011.

    Veliki večni vodja JJ, hvala ti za pokop slovenskega gospodarstva, ko si v svojem mandatu tajkunom prodal najboljša podjetja (Mercator, Pivovarna Laško, Istrabenz itd.), ki se sedaj ena za drugim utapljajo v dolgovih in jih za majhne denarje kupujejo tajkuni ...prikaži več z juga (Fructal-Nectar, Mercator-Agrokor, itd) . Ne vem kako naj se ti zahvalim za takšno genialno potezo...

  • crnipeter 16:00 16.november 2011.

    Janez Janša dokazuje svojo pripravljenost in folk to vidi in spoštuje, zato bo podpora le še rasla. SDS je pač prava izbira, alternative praktično ni, SLS in NSi pa bi bili spodobni koalicijski partnerici!

  • jaki 16:06 16.november 2011.

    Ne veš, kako bi se mu zahvalila? Čistop preprosto - NASTAV MU !

  • matjaz 17:31 16.november 2011.

    se strinjam crnipeter.Povrhu pa je daleč pred vsemi, kot evropski politik in voditelj, kar je pokazal sploh v času vodenja EU. Z Žerjavom in Novakovo lahko naredi spodobno koalicijo.Upam, da bodo po teh volitvah komuni šli za vedno v ...prikaži več zgodovino.Borut bo poslednji mohikanec v opoziciji....ha,ha

  • Votko 17:42 16.november 2011.

    SDS je že večkrat dokazala in konstantno dokazuje, da ji je le in izključno za oblast in konsolidacijo oblasti. Nastavljanje svojih ljudi in ropanje države na prvo žogo. Vse ostalo je le nategovanje. Lep dokaz za to so že nekateri ...prikaži več kandidati: Rupel, Auer, Šoba, Matoz...

  • matjaz 17:57 16.november 2011.

    daj ne seri.Za kaj je bilo pa Pahorju??? Sveto je obljubil, da ne bo kadrovskih menjav, pa jih je zamenjal 90%,le Brezigarjeva je bila pretrd oreh. Je pa hvala Bogu imel okoli sebe sposobne ljudi, ki niso bili sposobni zdržati ...prikaži več celega mandata, ker so se hoteli požret med seboj. Glavno besedo mu je pa itak imela Kresalka, ki je prišla v parlament skozi šivankino uho in ona dva z Golobičem sta ga izdala, to je prava leva koalicija.Bo pa sedaj izvisla, kot vsi njej podobni...

  • Špica 19:58 16.november 2011.

    SDS je prava in poštena stranka! Kdo se jih pa boji, pa že ve zakaj se jih boji!!!??!

  • zelenimehurcek 19:59 16.november 2011.

    Dragi novinarji! Lahko bi se že enkrat naučili razliko med odstotki in odstotnimi točkami. Ne pa da (ne)namirno zavajate volilce in volilke. Citiram: "...ki mu z več kot 10 odstotki manj glasov...". Razlika med 29,8 odstotki in 19,4 odstotki ni 10 odstotkov!

  • Votko 18:51 16.november 2011.

    Janša: Programi, ki so jih strankam pisale agencije, so mački v žaklju.Točno Janž. Samo 10+100 je dober program, ostalo je pa vse škodljivo…tebi!Je pa tudi res, za tebe vemo da si zlobnež, torej ne bomo dali roke v ...prikaži več vrečo,ker nas lahko ugrizneš! Še nekaj, če tebi pišejo program neki Grimsi in Jerovški, potem upravičeno sumim, da je v žaklju kobra!

  • matjaz 22:25 16.november 2011.

    votko Janša je zakon.Sprijazni se da bo zmagal in da je car za vse tvoje rdečkarje, potrpi, kot smo mi trpeli 60+dodatnih 4x4 let pod komuni.Janša je Evropa.Ne bo se pokakal, kot tvoj Borut ampak bo s trdno pestjo peljal ...prikaži več do konca mandata, pa če vam je prav ali ne, nam-tokrat večini je prav. Ko je vodil EU je to že dokazal in Evropa ga ima zapisanega kot dobrega evropskega voditelja.Ne pomaga vam niti Zoki, ki je kupčkar, v opoziciji ne bo, ker izgubi županski stol...žalost od levice.Borut bo poslednji Mohikanec v opoziciji, sam brez svojih izdajalcev iz Zaresa in LDS, ki bodo globoko pod pragom.Kar očitate Janši je kaplja v morju proti grehom vaših priljubljenih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.