Uredništvu ŽURNALA pa naslednje opozorilo! Če mislite objavljati takšne KRETENOIDNE in ZAHOJENE članke še enkrat , boste tudi v drugo crknil, ker vas mi , ki ne čitamo Demokracije , enostavno ne bomo već klikali niti komentirali. Že tko ste… ...prikaži veče zgubil skoraj vse bralce . Da vas ni mogoče Janševa banda nazaj v življenje spravla. Oni imajo navado pred volitvami ustanavljati NEODVISNE MEDIJE. Ajde še en takšen naslov , pa da se takoj razkosurimo !
Uredništvu ŽURNALA pa naslednje opozorilo! Če mislite objavljati takšne KRETENOIDNE in ZAHOJENE članke še enkrat , boste tudi v drugo crknil, ker vas mi , ki ne čitamo Demokracije , enostavno ne bomo već klikali niti komentirali. Že tko ste… ...prikaži veče zgubil skoraj vse bralce . Da vas ni mogoče Janševa banda nazaj v življenje spravla. Oni imajo navado pred volitvami ustanavljati NEODVISNE MEDIJE. Ajde še en takšen naslov , pa da se takoj razkosurimo !
Nč bat, bodo v Postojni vse porihtal..pa Cerar bo obtožbo prebral..
žurnalček je buban..........buuuuhaha...
jap , tabletke več ne držijo !
Dajmo Damjan!Vztrajno se je treba boriti proti rudeči mafiji 21!Video:http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8
Še dirigirati ne znaš s svojim ansamblom , pa imaš napisane note , pa misliš dirigirati mestom , brez not. No da se nauš usral !
Revćek na umu in duši bolan, a moraš sam sebi dajati + , ker jih od drugih ne dobiš.
Novinar J.Z. iz STA je NAJBRŽ peder in kriminalec !
takih neokusnih komentarjev bi se pa res lahko uzdržal
bebček se ne smeji več tako prešerno. Še en malo večji poraz na volitvah in pa pa za vedno. Končno.
kakšne bedarije se sprašujete - seveda bi morala , če se držimo istih VATLOV kot za Kanglerja !? pa ne eno !! ampak mnogo !!!
Žurnalček me veseli da dnevno vržeš ogromno ene energije za negativizem in paranojo :)
Pošteno!