Slovenija
752 ogledov

Najcenejša elektrika pri enotni tarifi

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 14:28 12.oktober 2015.

    Zdaj sem šele videl, da ti niso, mi pa nismo imeli zadnja tri leta teh težav, kar smo nekje menjal, smo poklicali, račun (pavšal) je bil dejansko manjši. Smo pa letos se preselili in imamo na novi lokaciji po dejansko ...prikaži več porabi pa bomo malo bolj pazljivi, ko bo prišel račun. :-)

  • mihatirs 18:08 12.oktober 2015.

    Prvo je treba ločit med distributerjem(Elektro Lj., Elektro Mb, Elektro Primorska...) in dobaviteljem električne energije(Gen-i, Elektro Energija,....), ko boste to osvojil potem se pa lahko začnemo pogovarjat...kot namig: Prvi skrbijo za daljnovode, kable itd..-temu se reče omrežnina, drugi pa za ...prikaži več to da vam zaračunajo energijo!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:24 12.oktober 2015.

    Mislte da bodo starejši ljudje menjaval dobavitelja? Kurnik bodo ja... ko si tok star se ne spoznaš na te stvari....In to ta podjetja izkoriščajo. Starost.

  • DasAuto 15:27 12.oktober 2015.

    kolikor vem, točke lahko vnovčiš le, ko ima petrol akcijo in si s koriščenjem pridobiš 10-15% popust za določeno časovno obdobje. vsak mesec sproti pa to ne gre, tako da mislim da to ni napaka petrola, kakor hočeš prikazat.

  • Pridruži Se 11:01 13.oktober 2015.

    Seveda le zamenjajte ponudnika, vendar samo Elektro Celje NE.

  • erikkk 13:03 12.oktober 2015.

    Petrol: računajte na popust za zlate točkeBi pokometiral tole: Zlate točke vnovčite že v istem letu ker se z zadnjim dnem v letu vse brišejo ...Moja slaba izkušnja s temi zlatimi točkami je ta da smo ...prikaži večo jih imeli ogromno, upoštevali pa pa jih sploh niso ... ker smo stanje števca sporočali mesečno po telefonu smo vsakič poleg prosili da naj nam upoštevajo točke ... vsakič na koncu leta smo vedno ugotovili da nam jih niso ...toliko o teh zlatih točkah ...bodite previdni

  • mph 14:27 12.oktober 2015.

    Nisem preverjal že nekaj časa, ampak, ko sem prešel iz Elektra Primorska na Petrol je bil MESEČNI račun za cca. 20€ (DVAJSET!) nižji! Se pravi letno prihranek cca. 240!!! Samo z zamenjavo operaterja. In ob tem, kot je ...prikaži veče Erik napisal, še dodatno je možno te zbrane točke porabit npr. okrog novega leta za še dodatnih -10% ali kaj takega za par mesecev. To je bila ena najboljših odločitev v družini, ki smo jo prelagali leta in leta zaradi "čustvenih" razlogov. :-) In jih poznam kar nekaj, ki jih prepričujem, da si vsaj preračunajo, "smo že tako dolgo pri xz" ... uaaa ... boli glava. Kot, da ta xy firma vrača čustva. :-)

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 20:56 12.oktober 2015.

    Prihranki pri položnicah običajnega gospodinjstva so demagogija in čisto nič drugega. Za opazne prihranke moraš biti večji porabnik, če si večji porabnik potem razpolagaš mesečno z večjo količino denarja in ti je danes par evrov povsem vseeno samo da imaš ...prikaži več mir s konstantnim spremljanjem in ukvarjanjem kje boš kak evro prihranil, če pa ne razpolagaš z večjo količino denarja potem pa moraš prej kot menjati trgovca, preveriti in racionalizirati lastno porabo, pri tem se najprej ukine ogrevanje s kaloriferji ipd. kar je največja parodija vseh velikih računov. Največkrat ljudje zamolčijo da je položnica za električno energijo, hkrati tudi položnica za ogrevanje gospodinjstva in priprave sanitarne vode. Zgodbo je potrebno vedno pogledati z vseh zornih kotov, preden pričnemo z navijaškimi forami o prihrankih, položnicah in energiji, začenši z ločevanjem trgovcev od distributerjev, ki so organizacijsko in finančno ločeni skladno z zakonom.

  • Marko Slovenia 14:51 07.maj 2016.

    k boš mel ti 300€ penzije pa ceu dan časa, se boš preklet potrudu iskat najcenejšega

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.