S tole omikron različico so pa malce pohiteli🤔 Po moji tabeli bi mogla bit šele nekje marca. Ampak dobr saj je bla delta mal bol pozn. Skratka nekje aprila 23 bi naj bil zadnji val tehle mutacij. Do tja so… ...prikaži več še 3 verzije: minikrom, prokrom, korocink. Pa srečno novo leto🙊
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan.
... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Številke bodo take kot bo Janez rekel, matematiki pa se hvalijo z nekimi blaznimi izračuni. Ha ha ha!
Janez ne bo nič rekel, veliko oslarij pa v parlamentu gobcakulovec s Trbovelj plešoglavi partizan Sitar
Za to pa je janezu najprej menjal direktojra Statističnega urada
Maščevanje.
Vsega bo konec 4. decembra (smeh)
U glavnem smo na polovici, polovica jih je prebolela še polovica jih mora. Cepljeni ali necepljeni
Jutri bo baba Vanga inštitut objavil novo poročilo. Očitno jih JJ dobro plačuje.
Do sedaj še niso niti enkrat pravilno napovedali.....In mi te "horoskope" drago plačujemo...
Kje si pes....,je tvoj prijatelj ender dal vlogo za ločitev?
Za novo leto? Ob novem leþu? Na novo leto? "Za" zagotovo ne. Neslovenski nenovinarji...
Nimajo lektorjev
Mislim ....kakšen omikron? Ali lahko zaprete meje takoj? Ali pa je treba kompletni vladi soditi zaradi malomarnosti!
S tole omikron različico so pa malce pohiteli🤔 Po moji tabeli bi mogla bit šele nekje marca. Ampak dobr saj je bla delta mal bol pozn. Skratka nekje aprila 23 bi naj bil zadnji val tehle mutacij. Do tja so… ...prikaži več še 3 verzije: minikrom, prokrom, korocink. Pa srečno novo leto🙊
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Niso vkljucli dveh najpomembnejsih faktorjev in to nam prodajajo????? Slabse kot neka garazna firma iz albanije...
Koliko zaslužijo ti znanstveniki na IJJ z risanjem grafikonov katere 99% Slovencev ne zanima in ne razume ?
Kaj smo mi na tem portalu kot EUROSONG? Zaradi +?
Ti to resno Anion??? Ne preostane mi drugega,kot da ti napovem maščevanje.