Kaka Bedasta Floskula vlade !!!! To je že bilo, pa so premaknili iz 18 na 5 v mesecu in JU v enem letu ukradli eno plačo !!! Položnice se plačujejo na najmanj različne 3 datume v mesecu... kakor se zmeniš..… ...prikaži več Začel je golob jemati, kar je ovĆetini dajal preko predvolilnih bombončkov !! Dodatna zdravstvena podražitev pa še pride !! OvĆetina plešite..
Jebe vas levake smrdljive pa to da so vašega boga enonogega furerja tita po imenu v Velenju skrajšali za glavo,, Jaz sem slišal da je Kajuhovič že napisal pesem temu Gospodu Heroju Miroslavu Pačniku ,,,Glasi se pa takole,, ne bom… ...prikaži večom napisal vsega saj jo poznate
:::: Veš mama . če bi se še enkrat rodil,,, zopet bi titu glavco odrobil itd itd itd
Jebe se vam za cigane levaki,, jebe pa vas da so smrdljivega titeka skrajšali za glavo In prav je tako..
Kaka Bedasta Floskula vlade !!!! To je že bilo, pa so premaknili iz 18 na 5 v mesecu in JU v enem letu ukradli eno plačo !!! Položnice se plačujejo na najmanj različne 3 datume v mesecu... kakor se zmeniš..… ...prikaži več Začel je golob jemati, kar je ovĆetini dajal preko predvolilnih bombončkov !! Dodatna zdravstvena podražitev pa še pride !! OvĆetina plešite..
Bedarija. JS že dobi plačo 5 dan v mesecu. Zasebni 15. . Če pa ne znaš načrtovati porabe, to ne bo rešilo nič.
Tako bodo položnice prej plačane,bolj to verjetno razlog,drgač pa je to čist brez veze,kot da boš imel kaj več denarja potem.
tinto niti osnovne šole nisi končal hitro se vpiši dokler ti lahko pomagajo
Jebe vas levake smrdljive pa to da so vašega boga enonogega furerja tita po imenu v Velenju skrajšali za glavo,, Jaz sem slišal da je Kajuhovič že napisal pesem temu Gospodu Heroju Miroslavu Pačniku ,,,Glasi se pa takole,, ne bom… ...prikaži večom napisal vsega saj jo poznate :::: Veš mama . če bi se še enkrat rodil,,, zopet bi titu glavco odrobil itd itd itd Jebe se vam za cigane levaki,, jebe pa vas da so smrdljivega titeka skrajšali za glavo In prav je tako..
Žal so začeli z nogo
Popolnoma logično, da se izplačilo za pretekli mesec izvede najkasneje do 10. v naslednjem mesecu in ne šele 18.