Magazin /magazin/vip
131 ogledov

Nana ovadila nekdanjega ljubimca

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 08:40 02.julij 2011.

    ...dosadna kokoš, naj se zaposli v Hoferju!!

  • KOJAK 09:18 02.julij 2011.

    Takih ki kradejo in lažejo Hofer ne zaposluje, oz. NIHČE jih ne zaposluje.

  • okstyle 11:15 02.julij 2011.

    Človekovo dostojanstvo je z Ustavo RS varovana temeljna človekova pravica! Vsako omadeževanje in podobna protipravna poseganja v človekovo integriteto MORAJO biti kaznovana. Vsak človek se mora zavedati svojih dejanj in zanje PREVZETI POSLEDICE. Nenazadnje je "le" razum tisto, kar nas ...prikaži več loči od živali oz. divjakov.

  • Avatar roksa
    roksa 09:50 02.julij 2011.

    Za kaki pornič bi pa še bla, ofca!!!

  • širhakl 10:54 02.julij 2011.

    OVADI NAJ SAMO SEBE,ĐONFA.

  • okstyle 11:12 02.julij 2011.

    Trileta poznamo kot lažnivca, drugo policiji je znan tako, da njegova kartoteka poka po šivih, je na pogojnem, ljudi izsiljuje, je prevarant prve klase, je otrok iz socialne družine, oče pijanec, mati..., ima zdravniško potrdilo, da ne obvlada jeze zato ...prikaži več ima predpisane tablete, ki jih ne jemlje! Skratka veliko slabega je v tem človeku, če se mu lahko sploh reče človek in za veliko grehov bo moral na sodišču še odgovarjati. Komaj polnoletnemu raperju, če se izkaže, da jo je res obrekoval in da ima to hude posledice za Nano in njene otroke, grozi do dve leti zapora.

  • okstyle 11:13 02.julij 2011.

    TRILE JE SOCIALNI PROBLEM, POSLEDIČNO AGRESIVEN IN LAŽNIVEC DO KONCA, KI BI NAREDIL VSE DA BI PRIŠEL V MEDIJSKI SVET! VSI KI GA POZNAMO VEMO, DA IMA POLNO KARTOTEKO KAZNIVIH DEJANJ IN DA JE PROBLEMATIČEN OTROK, OČETA PIJANCA!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:58 03.julij 2011.

    Kolk enga ukvarjanja s telimi fasaderji in deklamatorji,bi se rajš,za kaj drugega zanimali,bi blo več od tega?

  • allstarr111 09:53 02.julij 2011.

    Mah dejte, večina teh ki se pojavlja v resničnostnih šovih je attention whore's nekaj malega jih je tam zaradi denarja, nekateri pa zato ker so v bistvu bolani oz. imajo manjvrednostni kompleks, in ko se pojavljajo na TV, časopisih, internetu ...prikaži veču se jim polni ego, ko pa se o njih nekaj čas anič ne piše padejo v depro in hitro pošljejo rumenim medijem NOVO "senzacijonalno" vest, kot da bo mela delavnice za ženske, al pa ovadba zoper raperja, grozijo mi, rekel je da me bo zažgal itd.

  • ANY 11:23 02.julij 2011.

    Že vrabčki čivkajo, da je family trivkovič znana po samih agresivnih izpadih.Da je pri njih vsak dan slišati kreg in pretepanje, je nam sosedom to prišlo tako v navado, da tudi če bi se pobili ne bi nihče žaloval za ...prikaži več njimi.Povedati pa hočem, da je ta otrok ulice brez dokončane šole, da se ukvarja s preprodajo drog, da krade motorje, da ponareja dokumente, izsiljuje in še bi lahko našteval tako, da se sploh ne čudim, da podaja lažne izjave.Verjamem, da bo gospa Nana pametno ukrepala in ga spravila tja kamor sodi.

  • okstyle 21:26 02.julij 2011.

    Zamislite si, da začnejo profesionalne prostitutke izdajati medijem imena svojih moških klientov, njihovih spolnih želja, igric etc. Kaj mislite, kako bi končale???!!!In ta tipček ni nič drugega kot prostitut-ka: prodal se je le za medijsko pozornost.Ali pa: da ...prikaži več začnejo dilerji kokaina in drugih drog, informirati medije, koliko denarja plačuje vsaka njegova stranka in kolikšno količino dostavlja komu-po imenih!Kaj mislite, kako bi končal tak diler???!!!Ta mulc je prodana duša in slabo se mu piše

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.