Svet

Policija razkrila, kaj naj bi bil povod za napad na Slovenca v Medulinu

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    malonaokoli 18:11 22.julij 2026.

No, te dva se bosta drugič v tujini raje spomnila na posledice, preden bosta jezik opletala.

• maček 18:14 22.julij 2026.

Hrvatje,šiptari,srbini,pa lahko gobec otresajo kolikor hočejo v Sloveniji?

malonaokoli 18:16 22.julij 2026.

maček...jap, Slovenci so hrabri samo če je treba ženo pretepst ali bivšo zaštihat.

• Ender3 19:58 22.julij 2026.

Slovenceljni smo samodestruktivni narod..

• rd2dmk2 19:25 22.julij 2026.

ah dejte no. mladinci mlečnozobi. kako je bilo pa včasih pr nas aufbiks pa čreva na plot na vsaki veselici sam zato ker so mladci iz sosednje vasi prišli na veselico v drugo vas. še punc ni blo treba osvajat, ...prikaži več, je blo dost da so se pohvalil z novo katrco. mislim ta fva sta- če kje to res ena res debilna mamina frajerja. gresta nadlegovat punce , ki imajo spremstvo. ma ni treba it v NDH , je dost to tud SLO da jih fašeta.

StarMačk 19:46 22.julij 2026.

"Napadalcev ne poznava. V Medulinu sva na dopustu, prijatelj ima tam hišo. Ne morem z gotovostjo reči, zakaj so naju napadli. Nisva rekla ničesar, želela sva se le vrniti domov spat," je dejal. Kot eno od možnosti omenja, da sta ...prikaži več govorila slovensko. "Morda so se pred dekleti želeli postavljati in izpasti frajerji, vendar ne morem trditi, da je bil to pravi motiv. Takrat na promenadi ni bilo drugih ljudi, ki bi lahko pričali o dogodku," je dodal. Pričakujemo še članek kdo laže ali pa spreneveda!?

• Pipec 18:34 22.julij 2026.

Pred leti so me želeli napasti v Biogradu, ker je v mraku prišla žena s psom na plažo in je Roki stekel k meni v plitvino dokaj prazne plaže. Na verbalni napad, sem odgovorli, da naju ustaši že ne bodo ...prikaži večdo zajebavali. Ženska v gruči mi je odgovorila, da sem đubre in da biti ustaša nije ništa loše. Roki je bil pes nevarne pasme in ko sem videl, da je vse pod kontrolo sem razložil, da je nesporazum, saj sem tudi sam slovenski domobranec. Končalo se je tako, da sva dobila zastonj karto za Kornate.

• marusa98 18:27 22.julij 2026.

Hrvati so itak primitivci!

• Ender3 19:56 22.julij 2026.

Kockasti so posesiven in zelo nestrpen narod..

• cigomigo 17:43 22.julij 2026.

Ne moreš sredi Hrvaške Miloševiča hvaliti

• Fantodfare 17:58 22.julij 2026.

Ko jaz pridem v kafič na Hrvaškem rečem Bog dečki,, pa nimam problemov Ta dva sta se sigurno pela pesem Od Vardara pa do Triglava pa sta jih dobila po pickki

• eeee 18:32 22.julij 2026.

Jaz tud nimam problemov. V NDH ne hodim v kafiče. Pravzaprav sploh ne hodim v NDH. Kvečjemu zaradi obveznosti.

• Ender3 19:55 22.julij 2026.

Čudno, da aktivisti še niso prevzeli pozdrav...za dom spremni..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.