Svet

Policija razkrila, kaj naj bi bil povod za napad na Slovenca v Medulinu

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 19:46 22.julij 2026.

"Napadalcev ne poznava. V Medulinu sva na dopustu, prijatelj ima tam hišo. Ne morem z gotovostjo reči, zakaj so naju napadli. Nisva rekla ničesar, želela sva se le vrniti domov spat," je dejal. Kot eno od možnosti omenja, da sta ...prikaži več govorila slovensko. "Morda so se pred dekleti želeli postavljati in izpasti frajerji, vendar ne morem trditi, da je bil to pravi motiv. Takrat na promenadi ni bilo drugih ljudi, ki bi lahko pričali o dogodku," je dodal. Pričakujemo še članek kdo laže ali pa spreneveda!?

• rd2dmk2 19:25 22.julij 2026.

ah dejte no. mladinci mlečnozobi. kako je bilo pa včasih pr nas aufbiks pa čreva na plot na vsaki veselici sam zato ker so mladci iz sosednje vasi prišli na veselico v drugo vas. še punc ni blo treba osvajat, ...prikaži več, je blo dost da so se pohvalil z novo katrco. mislim ta fva sta- če kje to res ena res debilna mamina frajerja. gresta nadlegovat punce , ki imajo spremstvo. ma ni treba it v NDH , je dost to tud SLO da jih fašeta.

• jakec1575 21:25 22.julij 2026.

ne razsujes cloveku ves obraz in polomis vseh obraxnih kosti. to ni vec foc za prestiz ampak brutalno obracunavanje brez razloga. pravi deci ne zmlatijo 5na2 ali 4na2. to pocnejo pickice in debilosi.

• jakec1575 21:25 22.julij 2026.

taki so v vojski in v zaporu mslo plezali na palmo na steni.

• rd2dmk2 22:18 22.julij 2026.

a dejno jakec in kako naj bi bilo po tvoje ? en hrček na 2 petelinčka. mamini sončki naj bodo ob osmih doma naj popacajo gres in grejo spat po cik-cak-u. ne pa da se utikajo v tuje punce. ljubček ...prikaži večk daj malo razmisli prideš nekam od zlo daleč in greš driblat domače punce- ajih boš ženil ? zihr ne. torej če si dedc kot se šika pridejo k tebi same, če si pa mona pa ti rineš k njim in če si mona na kubik mahaš z pedesetakom. in potem ni čudno da imaš razbito kumaro.

malonaokoli 18:11 22.julij 2026.

No, te dva se bosta drugič v tujini raje spomnila na posledice, preden bosta jezik opletala.

• maček 18:14 22.julij 2026.

Hrvatje,šiptari,srbini,pa lahko gobec otresajo kolikor hočejo v Sloveniji?

malonaokoli 18:16 22.julij 2026.

maček...jap, Slovenci so hrabri samo če je treba ženo pretepst ali bivšo zaštihat.

• Ender3 19:58 22.julij 2026.

Slovenceljni smo samodestruktivni narod..

• jakec1575 21:19 22.julij 2026.

Hrvaska, ena najbolj varnih drzav v Evropi. zaradi besed lahko umres. 41 letni buzdovan ne premore 2 mozganskih celic in spusti mlade provokatorje pri miru. Poletje je. za brutalnimi pretepi je mnogo vec, kot par provokacij. Zadaj je globoko sovrastvo ...prikaži več in jeza. Politika pumpanja neomejenega nacionalizma. Vracanje za prefukane Hrvate na Krvavcu itd. Butasto do amena. Skratka zelo malo pameti in intelekta.

• marusa98 18:27 22.julij 2026.

Hrvati so itak primitivci!

• Ender3 19:56 22.julij 2026.

Kockasti so posesiven in zelo nestrpen narod..

Garancija 08:40 23.julij 2026.

V istri so sami uvoženi hrvati iz vukovarja,ki nobenega ne marajo razen tuđmana.Tudi pri nas se najde tak folk

• Marija01 03:39 23.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15

• cigomigo 17:43 22.julij 2026.

Ne moreš sredi Hrvaške Miloševiča hvaliti

• Fantodfare 17:58 22.julij 2026.

Ko jaz pridem v kafič na Hrvaškem rečem Bog dečki,, pa nimam problemov Ta dva sta se sigurno pela pesem Od Vardara pa do Triglava pa sta jih dobila po pickki

eeee 18:32 22.julij 2026.

Jaz tud nimam problemov. V NDH ne hodim v kafiče. Pravzaprav sploh ne hodim v NDH. Kvečjemu zaradi obveznosti.

• Ender3 19:55 22.julij 2026.

Čudno, da aktivisti še niso prevzeli pozdrav...za dom spremni..

• atamama 21:16 22.julij 2026.

Ender počakaj malo, Janša je že dal idejo, takoj po koncertu bodo ..... Je pa šel pozdravit v UA nacistični del vojske in jim obljubil najmanj 50 mio.... Mi pa koncert za otroke, kajne? PS pa Janez in kler v 1 vrsti

• Pipec 18:34 22.julij 2026.

Pred leti so me želeli napasti v Biogradu, ker je v mraku prišla žena s psom na plažo in je Roki stekel k meni v plitvino dokaj prazne plaže. Na verbalni napad, sem odgovorli, da naju ustaši že ne bodo ...prikaži večdo zajebavali. Ženska v gruči mi je odgovorila, da sem đubre in da biti ustaša nije ništa loše. Roki je bil pes nevarne pasme in ko sem videl, da je vse pod kontrolo sem razložil, da je nesporazum, saj sem tudi sam slovenski domobranec. Končalo se je tako, da sva dobila zastonj karto za Kornate.

Leon 08:22 23.julij 2026.

Karto za Goli otok .....👮‍♂️

• mph2 11:29 23.julij 2026.

Govno se z govnom razume pač.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.