Slovenija /slovenija/crna-kronika
11 ogledov

Napad na sodno izvršiteljico in policistko

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 02:44 06.december 2011.

    Ena budala manj na cesti za dlje časa.

  • drmr1980 18:27 05.december 2011.

    Ljudje imamo pač dosti zajebavanja države, njenih krvoločnih hlapcev, nenasitnosti debelih državnih zamaščenih prašičev, ki neusmiljeno in brezvestno uničujejo življenja državljanov. In njihove oprode naj se ne prikazujejo kot žrtve!Dost mamo!!! Zato smo izvolili novo vlado, zato se ne ...prikaži več bomo pustili več zajebavat in izkoriščat!!!In zato KONČNO tudi fašistične hijene več ne bodo mogle več mirno spati!

  • Zlatko Nemec 18:31 05.december 2011.

    jaz jih nič ne pomilujem. mene so v 5 letih ustavili policisti cca 4x vsega skupaj, seveda ne v moji občini. postali so tako nadležni, da je to bilo že čisto duševno zlorabljanje. vprašal sem ali sem kaj zagrešil, reče ...prikaži več nič. in ker imam avto, kateri po statistikah povzročijo največ nesreč pri nas, je na koncu hotel napisati kazen 50 e zaradi agresivne vožnje. ker je pred tem rekel, da ni bilo kršitev je prišlo do prepira, poklical sem 113 in na linijo sporočil policijsko nadlegovanje mimo predpisov, odgovor, če je samo 50 e plačajte in peljite naprej..še en primer v komentarju spodaj

  • maneken 10:57 10.december 2011.

    aja, zato ker smo imeli zadosti tega koruptivnega in lažnivega KGB.ja, smo si izvolili zdaj poštenjaka, ki pravi, da v tej državi "korupcija ni problem." Ja, problem smo državljani, ki bi radi pravično sodstvo in profesionalne javne službe kot je ...prikaži več policija...Sicer pa nismo imeli kaj dosti alternativ, če smo izbirali med tem tajkunom, ki pravi, da je levičar, ki smo ga izvolili in med obtožencem v sodnem procwsu za trgovino z orožjem...toliko v naše opravičilo.

  • Zlatko Nemec 18:39 05.december 2011.

    1x sem vozil izven naseljenega kraja in zagledal tablo z imenom naselja, celo rumeno. s sinom v avto šoli so naju naučili, če tabla nima črne obrobe voziš naprej enako in ne 50, če ima tabla črno obrobo, torej 90. ...prikaži več. ustavijo me in policaj reče...40 km ste prekoračili v naseljenem kraju dovoljeno hitrost. kar bi sledilo...cca 2000 e kazni in trajni odvzem vozniškega, brez da si karkoli storil narobe. seveda je prišlo do prepirov, povedal sem, da bom poslikal tablo, kraj ustavljanja, policijski avto in njihove tablice in za njihovo nedelo, ali bolje gnilo delo obvestil vse časopise in objavil vse slike, prav tako na internet in vse policaje objavil tudi poimensko...ni hec, za tako je kazen previsoka, da nisi nič storil narobe...imel sem celo ceremonijo problemov in srečo sem imel, da se je končalo , kot se je, ker eni zaradi ugovarjanja postanejo tudi nasilni...seveda na koncu pa je kriv voznik, oni so nedolžne ovčke, žrtve, na sodišču

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.