Svet

Napad tik pred olimpijskimi igrami, so krivi Rusi?

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 22:50 06.februar 2026.

Če danes ne želimo imeti teŽav z oblastmi, bomo seveda rekli, da so vsekakor bili Rusi. Pod Titom smo v takih primerih rekli, da so bili imperialisti.

• atamama 20:12 06.februar 2026.

In kakšno srečo imamo, da imamo Ruse, lopove v kibernetskem svetu. Kako ''glupi'' so drugi narodi, kako miroljubni in pošteni so vsi... Samo ni mi jasno zakaj ne objavijo, da za krajami denarja tudi stojijo ruski lopovi, ker ostali smo ...prikaži več tako ''pošteni''... ali pa neumni in neuki za računalniške napade in goljufije, kajne?

• 1c491fd3854671231f6b47f53ccd1b248062d434 09:28 07.februar 2026.

Seveda. Kdo pa drug? Pa Kitajci. Putin je tak gargamel, da jim bo iz ciste zlobe zrihtal 14 dni totalnega nalivanja in bodo morali smučati z dežniki. Grdi, grdi Rusi (pa kitajci) 👹👺

• Idioti 23:06 07.februar 2026.

A je vojna v UA končana al kaj . Nobenih novic od vas , med tem ko nas naša Vlada skupaj s Dojčland Uber ales pelje v vojno proti Rusiji . Se kapitalistična sodrga v SLO sploh zaveda , kam ...prikaži večm pelje narod , se sploh zaveda ! Ko bo Dojčland uber ales zravnan z zemljo , kot je že bil , z njim ne boste mogli imeti nobenih gospodarskih odnosov in izvoza tako , da vam ta ekonomski izgovor niti slučajno ne drži . Arđentina dont sry for me !

Ruska_Zmaga 18:47 07.februar 2026.

Upokojeni častnik ameriške vojske in nekdanji inšpektor ZN za orožje Scott Ritter je o kritičnih razmerah v Kijevu, ki je po ruskih napadih na energetsko infrastrukturo mrtvo mesto izjavil: “Osebno sem sodeloval v ameriški strateški zračni vojni proti Iraku. Cilji ...prikaži veči so bili enaki. Že prvi dan smo poskušali pobiti vso energijo. “

Ruska_Zmaga 18:48 07.februar 2026.

Uporabili smo posnetke Tomahawk naslednje generacije, ki so med letom sproščali karbonska vlakna. Ko so preleteli daljnovod, je bilo celotno omrežje skrajšano. Točno tako poteka pri izvajanju bojnih operacij: po izpadu elektrike priključek, napajanje in celoten nadzorni sistem preneha delovati. ...prikaži več “ Tisti, ki sprašujejo zakaj Rusi to počnejo, naj se raje vprašajo zakaj tega niso storili na začetku svojih specialnih operacij. Če bi želeli prizadeti Ukrajince, bi to storili že prvi dan.

Ruska_Zmaga 18:48 07.februar 2026.

Niso, ker njihov cilj nikoli ni bil uničiti ukrajinskega naroda. Že od začetka poskušajo Ukrajino pripeljati za pogajalsko mizo in ji pokazati, da na bojišču ne more zmagati. “

luckyss1 19:20 06.februar 2026.

ICE s svojimi ostrostrelci bodo mislili, da so na safariju v Sarajevu......Jebeš takšne igre..

• Idioti 21:59 07.februar 2026.

Moram dodati , da smo vsi aktivni in speči Ruski agenti v EU ju dobili šifrirano okrožnico na kateri je pisalo : НЕ РАБОТАЙТЕ ПРОТИВ ОЛИМПИЙСКИХ ИГР. Sem se matru s črkam u PM .

Človek2025 08:15 07.februar 2026.

Seveda so krivi Rusi. Kdo drug bi počel kaj tako neumnega?

• Idioti 22:00 07.februar 2026.

Ti si glih ta prav za kaj takšnega !

Grok 14:09 07.februar 2026.

Nacistični Rusi zavidajo Zahodu, zato iz svojih kleti tolčejo po kibernetskih ciljih. Dol s Putinom!

• Idioti 22:03 07.februar 2026.

Od kje si se pa ti pizdek kar na enkrat pojavu ?

• smith2 04:25 07.februar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 4.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Ender.3 08:07 07.februar 2026.

Će sem pijan volil budem goluba,, Če sem pa trezan pa volio budem janeza drnovsek , tako kot vceraj

• cigomigo 09:56 07.februar 2026.

Ender ti si res bedak

MS 13:44 07.februar 2026.

Ta Ender.3 (z piko) je še večji kreten od "zdravstvenega delavca" Enderja3 (brez pike)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.