Svet

Poteza Berlina razjezila Moskvo, napovedani že povračilni ukrepi

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    SlavaUkrajini 11:53 03.september 2026.

Komaj čakam, da Rusija napade Evropo, da NATO končno obračuna s temi ruskimi nacisti! Na ta način se bo tudi vojna z Ukrajino hitreje zaključila in Ukrajina bo končno osvobojena fašističnega ruskega okupatorskega škornja!

malonaokoli 12:49 03.september 2026.

upam da si se javil v prve vrste borcev ! da ne boš samo lajal po spletu...

SlavaUkrajini 20:29 03.september 2026.

Upam, da si se ti javil med prve ruske vojake, ki pridejo v Slovenijo, da obračunam s tabo tako, da ti v glavo pošljem drona.

malonaokoli 04:52 05.september 2026.

ne serji po spletu...jaz sem švicarska državljanka, ti pa se je...bi z rusi in ukrajinci, ki se ne znajo zmenit...Pusti Evropo lepo pri miru nevednež !

SlavaUkrajini 18:44 08.september 2026.

Nimajo se Ukrajinci kaj menit z Rusi! Rusi naj zapustijo ozemlje Ukrajine, sicer bo tudi tvojo Švico zasedel nekdo, ki je večji in pri tem trdil, da si ti nacistka - po zgledu Putina. Rusija mora biti za svojo agresijo ...prikaži več tudi ustrezno kaznovana Če se Evropa ne vmeša v to zadevo, bomo naslednji mi! Slovenci, Švicarji...vsi smo v majhnih državah z velikimi sosedami, katerih manjšine živijo pri nas!

malonaokoli 07:43 09.september 2026.

Fant, ti si potreben zdravljenja, zasvojen si z internetom in bedarijami v njem ! Postani raje planinec !

SlavaUkrajini 11:05 09.september 2026.

Sem sigurno bolj zagnan planinec od tebe. Samo v zadnjem mesecu sem bil na devetih tritisočakih! Če ne bomo ustavili Rusije, bodo naši hribi dobili imena v stilu Pik Putina in Вершина коммунизма. Zapomni si: Putin BO napadel Evropo in ...prikaži več bolje se je pripraviti, kot potem jokati, da so nas ujeli nepripravljene.

Človek2025 11:16 03.september 2026.

Pa koga briga, če je Moskvo nekdo razjezil?! Putinov režim je itak jezen na vse, ki ugovarjajo njihovi invaziji na Ukrajino. Njihove popolnoma zgrešene poteze ne smeš niti malo kritizirati, sicer si takoj na spisku za odstrel. Politiki, ki zagovarjajo ...prikaži več pomoč Ukrajini, pa so takoj tarče popolne demonizacije.

Leon 08:42 07.september 2026.

AfD je posledica nesposobne EU politike ,ki bo EU popeljala v vojno ,kar je bil osnovni scenarij CIE in vojnih psov za uničenje močne Evrope . Vse je bilo jasno ob Brexitu 2020 .

• Kmodri_ 15:32 03.september 2026.

Super, medved, ki je smrtno ranjen bo prišel pogledat svoje...krvnike...

• atamama 10:04 03.september 2026.

Hehehe, volitve v Nemčiji so tu...... in Afd-ju je potrebno zmanjšati število glasov. In Afd meni, da bi morala Nemčija uporabljati poceni energijo, torej iz Rusije. .... Kaj pa volivci menijo???

CarZelenski 13:32 03.september 2026.

Lepo, da so v Moskvi spet jezni. Jezni so na Von Leyenovo, na Kallasovo, Stubba, Johnsona, Bidena, Janšo...ni da ni....vsi voditelji vseh svobodnih suverenih držav jih razjezijo z izražanjem podpore Ukrajini. Če imaš v šolskem razredu lumpa, na katerega so ...prikaži več vsi njegovi sošolci jezni in njegovih dejanj ne odobrava nihče, potem se takega bedaka izloči iz razreda in prebuta na dvorišču!

Leon 08:45 07.september 2026.

Zelenski potrebuje letno 100 milijard evrov za uničenje Evrope .

Syn 10:14 03.september 2026.

Jaz pa na tebe, revež deformiran.😂😂

• slavauk22 08:24 03.september 2026.

POŠĆIJEM IN POSERJEM SE NA PUTINA !!

• 4krogci 09:40 03.september 2026.

nebo ti uspelo...si primeren samo da lopovu kokainkotu lizes guzico

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.