Zdravje

Napotnice in recepte bodo pisali le še enkrat na teden

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 07:48 11.junij 2026.

Vse za še daljše čakalne dobe.to je kot bi trgovino zaprli,ker v petek samo izdajajo strankam račune, zelo domiselno arogantsko.totalno nepotrebno.fuj.

• koala9 07:52 11.junij 2026.

Pa kaj se bodo še spomnili? Da jih ni sram!

Leon 07:14 11.junij 2026.

To pomeni delo od doma ?

• Luksi 08:34 11.junij 2026.

V vsakem normalnem podjetju administracijo opravlja tajnica, ampak v zdravstvu bo pa zdravnik en dan izgubil za neumnosti, ki so si jih izmislili nesposobni birokrati.

• popokatopetl 12:56 11.junij 2026.

Tole ni "normalno podjetje", sestra za marsikej nima pristojnosti.

Leon 13:59 11.junij 2026.

Obljubljali so izboljšanje stanja z digitalizacijo v zdravstvu . Aplikacija ZVEM je povezovalna nit med vsemi udeleženci v procesu.

• pavel100 18:06 11.junij 2026.

Napotnice bodo pisali samo še za na Žale

malonaokoli 10:36 11.junij 2026.

Prazne ambulante, prazni hodniki, drage aparature obratujejo 4 ure na dan, zdravniki pa, zaščiteni v javnem zdravstvu...njim ni treba delat po 10 ur na dan za plačo. Oni jo dobijo tudi če pomagajo drugod.

pipinerazzurro 08:28 11.junij 2026.

Še zdaj ne vem preko katerega portala se komunicira z zdravnikom...zVEM, IRIS...cel kup teh portalov, za vsakega so dobili 50mio, da ga postavijo, pa nič ne dela oz vse na pol. Ampak na koncu bo rešitev spet le ena-še več ...prikaži več mrd eur notri zmetat...jao jao

• Grunf 11:44 11.junij 2026.

Skratka, ni več pameti. Nikjer.

malonaokoli 10:39 11.junij 2026.

Malo povprašajte koliko ur na teden dela Urša v javnem zdravstvu in koliko od doma ?

• Rim 12:28 11.junij 2026.

Pa sem mislil da je naloga zdravnikov zdravljenje in delo s pacienti. Pa ni več res, glavna je birokracija, birokratski način razmišljanja.

• atamama 13:07 11.junij 2026.

Ali mi lahko pomagajo novinarji odgovoriti na vprašanje kako naj jaz zbolim na pravi dan? Ker sem klical na Metelkovo, pa pravijo da se zajebavam ali sem pa ''prfuknjen''. Oni so pa ''diht''.

• koala9 13:29 11.junij 2026.

Tako zmešano državo kot je naša, težko najdeš na svetu. Kdo ukazuje take idiotizme?

Suli 13:31 11.junij 2026.

Administrativna dela opravi zdravnik, ko se zapre ordinacijačasu za pacijente (ki ni 8 ur!) ali najkasneje v dveh dneh 🙄 Do sedaj se je to dalo sedaj pa je to nemogoče ali kaj 🤔 V vodstvu so zaposleni ljudhe, ki ...prikaži več ne vejo kaj se dogaja v ambulantah 😮‍💨

• labatina 14:58 11.junij 2026.

to se lahko dogaja samo v najlepšem mestu na svetu,,Tako je rekao grado načelniče, Kako kaj farmacevtka

• Ender3 20:51 11.junij 2026.

Je to v interesu uporabnikov ali izvajalcev. Slednji so dolžni zdravstveno oskrbo nuditi 24ur na dan/7 dni v tednu. V to je v šteti tudi čas za administracijo..Nesprejemljivo je vsiljevati takšno organizacijo dela, ker zato nimajo nikakršnega opravičila in razloga.

• dare326 22:49 11.junij 2026.

Od začetka epidemije covida še nisem videl svojega zdravnika. Samo tipkava si, ali pa odgovarja nadomestna zdravnica ali pa VMŠ.

• ferdopis59 11:40 11.junij 2026.

A res vi novinarčki/komntaročki 24ur, ali se morate dati takšne naslove, da povzročajo zmedo in paniko med starejšimi ljudmi?? Glede stanja v državi imate vi novinarčki/komntaročki imate veliko "masla" na svoji vesti, ker povzročate dezinformacije v javnost na račun opčega ...prikaži veča ljudstva SLO. Hlapci rdeče politika.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.