Kdo bo odgovarjal za vse to s**je,katero ste uprizoril?Zdravniki,medicnske sestre,politika in njihovi priskledniki??? Cepite se sami in to z enakim cepivom,kot cepite narod!
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno.
Za več podrobnosti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da poskusite.
Za več podrobn0sti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com
Kako je mogoče, da nekdo bolj zaupa nekomu, ki za šankom razlaga o teorijah zarote, nekomu ki nima pojma o medicini, kot ljudem, ki so jo leta in leta študirali? Kako je mogoče, da nekdo verjame tistim, ki nimajo nikakršnega… ...prikaži več stika s pacienti (niti eden izmed njih ne zdravi), kot tistim, ki se vsak dan ukvarjajo z njimi? To so znani covid-kreteni ==> sonny black, ovca, maresem, praufo... in njima podobni!
Verjamem pa v znanost ki nas je dokazano s cepljenjem rešila črnih koz ,tuberkuloze, influence, davice, ošpic lepre, kuge in še niz smrtonosnih bolezni! In na bruhanje mi gre ko o epidemioloških ukrepih namesto stroke odločajo Janša, Tonin in ostali… ...prikaži več medicinsko polpismeni
Ne se cipirat!
Ti si že cepljen. Nekam.
Kdo bo odgovarjal za vse to s**je,katero ste uprizoril?Zdravniki,medicnske sestre,politika in njihovi priskledniki??? Cepite se sami in to z enakim cepivom,kot cepite narod!
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več podrobnosti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com
www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da poskusite. Za več podrobn0sti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com
Kako je mogoče, da nekdo bolj zaupa nekomu, ki za šankom razlaga o teorijah zarote, nekomu ki nima pojma o medicini, kot ljudem, ki so jo leta in leta študirali? Kako je mogoče, da nekdo verjame tistim, ki nimajo nikakršnega… ...prikaži več stika s pacienti (niti eden izmed njih ne zdravi), kot tistim, ki se vsak dan ukvarjajo z njimi? To so znani covid-kreteni ==> sonny black, ovca, maresem, praufo... in njima podobni!
Pikolo ne hodiš za šanke? Torej si trezen pa neumen! To je še slabše! Si kaj pomislil na kašen tretma v ustanovi na Studencu?
Verjamem pa v znanost ki nas je dokazano s cepljenjem rešila črnih koz ,tuberkuloze, influence, davice, ošpic lepre, kuge in še niz smrtonosnih bolezni! In na bruhanje mi gre ko o epidemioloških ukrepih namesto stroke odločajo Janša, Tonin in ostali… ...prikaži več medicinsko polpismeni
Če bi znanost bila znanost, bi te že zdavnaj hospitalizirali v zaprti oddelek.
Piki kaj ti veš o znanosti?