Magazin /magazin/vip
49761 ogledov

Naš glasbenik popolnoma izločen iz medijev, kaj je razlog?

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 10:55 29.december 2021.

    To, da je akademski glasbenik (diplomiral je iz kitare?), še ne pomeni, da zna ustvarjati glasbo, ki je všečna. Niti tale nova pesem ni. Žal. Verjamem, da ga nobena radijska postaja nima na črni listi, zakaj le? Ga pa pozna ...prikaži več velika večina Slovenije - ne po ustvarjanju glasbe, pač pa po borbi za sinovo življenje in njegovem udejstvovanju na področju humanitarnosti. To pa tudi šteje ...

  • ivan088 16:08 29.december 2021.

    Če nisi uspešen, ne išči krivca zunaj sebe!

  • Kimberly_Moore 09:44 29.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Pallialita
    Pallialita 23:49 29.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • mici79 11:23 01.januar 2022.

    Te pesmi pa si res ne predstavljam na radiu. Zoprna za poslušat, on se neki matra, da spravi vse besede v tistih par tonov, sporočilo klasika "mir na vetu", edino zborček zadaj, ki daje gospel občutek, ampak to smo videli ...prikaži več pri naši predstavnici na eurosongu, da ni nekaj, zaradi česar bi bila pesem zmagovalna. Pa naj se odloči, a bo pel zaradi glasbe, al osveščanja glede bolnih otrok, cel video objema ženin trebuh, ok, lepo, privoščim, ampak eno mejo je treba naredit....

  • Metitsa 22:54 29.december 2021.

    Že mogoče, da je vrhunski glasbenik, a ima strašno zoprn glas. Je pa res, da ima veliko naših glasbenikov še veliko slabši glas in butaste pesmi, pa jih ravno tako non-stop vrtijo po radiu, tako da najbrž je res nekaj ...prikaži več na tem, da SoulGrega dejansko nočejo.

  • MAKSI45 23:17 29.december 2021.

    Glasba SoulGrega Artista je zame zelo visoko cenjena in spoštovana. Ko sem sam bil na koncertu v Križankah, sem ob poslušanju bil fasciniran, zakaj tako kvaliteten glasbenik ni poznan in zanj prvič slišim. Njegov unikatni nastop me je zelo navdušil. ...prikaži več Podpiram ga, saj rad poslušam zgolj kvalitetno glasbo. Srečen Božič vam želim, je vrhunska skladba, odličen aranžma in kvalitetni glasovi,... To je za v medije, ne pa... !

  • Gaja 23:07 29.december 2021.

    Glede na to, da njegove glasbe na radiu ne slišim skoraj nikoli, bo zapisano kar držalo. Zdi se mi škoda in žalostno, da ne podpremo domačih ustvarjalcev in umetnikov. Meni so njegove skladbe všeč, ker so polne energije in življenja. ...prikaži več Tudi priredbe so odlične. Skladba Želim vam srečen božič, ki je omenjena v članku, pa je meni osebno zelo všeč. Občudovanja vredna je njegova vztrajnost in predanost glasbenemu ustvarjanju. Bila sem na njegovem koncertu v Centru Noordung v Vitanju in bil je odličen!

  • MAKSI45 23:07 29.december 2021.

    Že nekaj let opazujem slov.glas. sceno. In prav neverjetno je, kako so na radijskih postajah, TV-ju.. eni in isti izvajalci. Ko se malo bolj poglobiš v ozadje, spoznaš, da imajo določeni avtorji svoj monopol....v prvi vrsti je denar in ne ...prikaži več glasba. Nekateri pravijo, da glasba, SoulGrega Artista ni posljušiva.... Če katerega "znanega" slovenskega glasbenika, ne bi vrteli vsako uro, povsod,....in ti ta po 10-tih ponovitvah pride v uho, tudi nikoli ne bi bil hit. Meriti posljušivost tako se ne da.

  • UrhJan1234 22:42 29.december 2021.

    Resnica je, da je glasba SoulGreg Artist vrhunska in sama zelo pogrešam, da se vrtijo ene in iste skladbe. Veliko ljudi poznam, ki radi poslušajo njegove pesmi, ki so jih spoznali ne preko medijev, ampak preko ostalih omrežij. Žalostno je, ...prikaži več, da se pri nas kvalitetni glasbi in umetnosti mečejo sama polena. SoulGreg Artistovi komadi so čustveno nabiti in imajo pomen....kakorkoli, jaz ga rada poslušam in mu resnično želim, da pri svojem ustvarjanju ne obupa.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.