Vse je to relativno. Zato ti pa pravim, da je odvisno od perspektive. Madoba, a ti moram res narisat. Če stojim na zemlji, vidim eno, če gledam z aviona, je obzorje že ukrivljeno, če gledam z lune, je pa skoraj… ...prikaži več okrogla. OK? Ampak ne vem, kaj ma to z židi. Oni itak vse zjebejo
Pa koji kurac si se zdej spravu name? A se jest vate vtikam? Ne maram židov, OK? Če jih mas pa ti rad je pa to tvoj problem. Počak da se ti en dan en naserje na vrt. Dons bo… ...prikaži več tam šotor, jutr bo že židovska naselbina, tretji dan bo pa tebe fuknu iz tvoje bajte. Bomo vidl če jih bos se mov rad. Razen če si ti sam žid. Pol pa razumem, da jih zagovarjaš.
Žide bi ti lshko našteval do večera. Ne rabi mi kdo od njih kej narest da jih ne maram. Zadost je da imam odprte oči, da vidim kaj počnejo. Lazejo, kradejo in bolhe jejo.
Je zamenjal kosmato rit za ...
Zvezdani???? Budale. Kje najdete ta folk? V imeniku? Sami židi.
Kako veš, da so židi?
Sej jih vidiš
Itak so pacpovsod
po čem jih vidiš? po velikosti noge, velikosti nosu, pričeski? Zlatem levem jajcu?
Po vsem naštetem
Kaj zemlja je ravna?
Odvisno od perspektive
al je al pa ni kaj zdej?
A nisi razumel odgovora?
zanima me tvoje mnenje, nič drugega. Je ravna ali ni?
Vse je to relativno. Zato ti pa pravim, da je odvisno od perspektive. Madoba, a ti moram res narisat. Če stojim na zemlji, vidim eno, če gledam z aviona, je obzorje že ukrivljeno, če gledam z lune, je pa skoraj… ...prikaži več okrogla. OK? Ampak ne vem, kaj ma to z židi. Oni itak vse zjebejo
točno veš na kaj sem mislil z "ravna" ne delaj se neumnega....glede nato, da si, po imenu sodeč sam žid, nevem kaj tolk serješ po sebi...
Očitno ne poznas dobrih nemških filmov.
Priporočam ogled. Pa še Der ewige Jude si poglej. Potem bos izvedel resnico
Resnica je relativna, odvisno od perspektive. Lažje je krivit druge za lastno nesposobnost.
Potem pa nehaj to počet če se zavedas svoje napake
obračaš in obračaš....še vedno boš sam kriv za svojo nesposobnost in ne židi, beli, rdeči, roza, črni in vsi ostali
Pa koji kurac si se zdej spravu name? A se jest vate vtikam? Ne maram židov, OK? Če jih mas pa ti rad je pa to tvoj problem. Počak da se ti en dan en naserje na vrt. Dons bo… ...prikaži več tam šotor, jutr bo že židovska naselbina, tretji dan bo pa tebe fuknu iz tvoje bajte. Bomo vidl če jih bos se mov rad. Razen če si ti sam žid. Pol pa razumem, da jih zagovarjaš.
Ime enga žida mi napiši pa kaj ti je naredil. In ne jih ne zagovarjam, mi je čisto vseeno ali živijo ali pa umrejo.
Žide bi ti lshko našteval do večera. Ne rabi mi kdo od njih kej narest da jih ne maram. Zadost je da imam odprte oči, da vidim kaj počnejo. Lazejo, kradejo in bolhe jejo.
+1 za trolanje
No ja. Resnično jih ne maram. Razlogov je dovolj, če gledas, kaj počnejo. Mal pa tud trolam da jezim svetohlinske cenzorje