Ni grdih žensk. So pa neumni in nekulturni politiki. Naj jih prepovemo? Ja, kam pa bomo z njimi?
Plemeniti ima raje fante ?
Jelinčić je biseksualec. On bi, pa ne more več.
Poglej se v ogledalo pa boš videl koga je treba prepovedat-grdoba!
jaz pa stare zadrte dede prepovedal.
Naj tale BUXELJ raje definira, kaj je to "grda baba" BEBEC JEDAN!!!
poglej se v ogledalo pa bos videl da si ti najbolj grd lopov na svetu
Vsi s(m)o že nanj pozabili in sedaj si je priboril malo reklame.
Mu bi rekla "radodarka" iz bivše skupne države-da si ceo ku... ne bi bio niš,a kad te vidim,dan se mi smrači.....
pa stare dece kot si ti bi poslal na goli otok v gatah
Bolj nujno bi bilo prepovedati takšne bukseljne, kot je plemeniti.
Očitno je že pozabljen od vseh, pa si je moral napraviti malo reklame. Tako, kot je že omenil Pepe007. Ali kot poje Zoran: "Bolj star, bolj nor".
Se ne splača komentirat.
Prvi izločilni postopek bi uvedel pred vhodom v parlament, kajti toliko grdih bab kot gre skozi ta vrata, ne gre v nobenem Eú parlamentu. V glavnem, prevladuje Poden iz Balkana,ali so ićice ali poročene z ićićići
Tudi tvoja mama je "baba" !
pa še grda zapovrh. kot vse sds babe.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ni grdih žensk. So pa neumni in nekulturni politiki. Naj jih prepovemo? Ja, kam pa bomo z njimi?
Plemeniti ima raje fante ?
Jelinčić je biseksualec. On bi, pa ne more več.
Poglej se v ogledalo pa boš videl koga je treba prepovedat-grdoba!
jaz pa stare zadrte dede prepovedal.
Naj tale BUXELJ raje definira, kaj je to "grda baba" BEBEC JEDAN!!!
poglej se v ogledalo pa bos videl da si ti najbolj grd lopov na svetu
Vsi s(m)o že nanj pozabili in sedaj si je priboril malo reklame.
Mu bi rekla "radodarka" iz bivše skupne države-da si ceo ku... ne bi bio niš,a kad te vidim,dan se mi smrači.....
pa stare dece kot si ti bi poslal na goli otok v gatah
Bolj nujno bi bilo prepovedati takšne bukseljne, kot je plemeniti.
Očitno je že pozabljen od vseh, pa si je moral napraviti malo reklame. Tako, kot je že omenil Pepe007. Ali kot poje Zoran: "Bolj star, bolj nor".
Se ne splača komentirat.
Prvi izločilni postopek bi uvedel pred vhodom v parlament, kajti toliko grdih bab kot gre skozi ta vrata, ne gre v nobenem Eú parlamentu. V glavnem, prevladuje Poden iz Balkana,ali so ićice ali poročene z ićićići
Tudi tvoja mama je "baba" !
pa še grda zapovrh. kot vse sds babe.