Magazin /magazin/vip
22341 ogledov

Naš voditelj na tehničnem brez težav, policist pa mu je za to dal mastno kazen

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Uršula_aLiar 07:28 26.januar 2025.

Še en presranc, ki misli, da je Robert de Niro, ker je enkrat povedal en stavek v neki bedni oddaji?? Svašta p...a rodi, samo..........................................

Garancija 09:45 26.januar 2025.

Spet enpezde,ki misli da je slaven,pa mu noben nič ne more,če je zakon je tudi zanjga.Je pa tako,da če imaš original zatemnjene,imaš to označeno,se pa najdejo pametjakoviči,ki nočejo plačat original zatemnitev,in sami limajo folijo,potem pa pizdijo.Je pa treba še vprašat ...prikaži več tega modela,kje je naredi tehnični pregled,ker tam se to tudi ugotovi.če ni slučajno njegov znanec to “spregledal“

uros8 07:59 26.januar 2025.

Predpisi so za to, da se spoštujejo. O tem, da na tehničnih pregledih delajo tudi ljudje, ki dela ne opravijo tako, kot bi ga morali, se je pa tudi že pisalo. Mislim, da tudi na spletni strani Žurnala24.

karjola 09:35 26.januar 2025.

Zatemnjena stekla morajo imeti homologacijo. Tovarniščo zatemnjena jih imajo vpisana v homologacijskem kartonu. Dejansko ga lahko policist izloči iz prometa, podobno kot če bi imel drugačne gume ki niso vpisane v homologacijo,

• bandit 11:05 26.januar 2025.

Sicer pa kdo so ti vaši kao voditelji? Cucki ki mislijo da so bogovi kot v ameriških filmih, v resnicei pa ene punčke, ki se userjejo ko zagusti, drugače pa frajerji.

• rd2dmk2 10:21 26.januar 2025.

torej, svetujem policaju naj pogleda drugič še na datum prve pomoči in pa globino profila gum. da se bo tale preserator tolk pizdu da ga ga bo fršlok in bo potem mir. pizdi se lahko na prodajalca avta in pa ...prikaži več na tehničnega preglednika, ki sta zajebala.torej, tip bi lahko kupil ukraden avto in potem se pizdil na policaja, ki bi mu povedal, da se vozi v ukradenem avtu in da mu ga bodo oduzeli. vsi se pa raje pizdite na sistem, ki vam pobere ponarejene bankovce, ki jih dobite na bankomatu.

• Kondor 13:37 26.januar 2025.

Policist je imel prav.

• Rim 12:42 26.januar 2025.

Je že tako. Če izzivaš jih lahko dobiš. Če o tebi piše Žuirnal v resnici še ne pomeni, da si nekaj več, kot si taki napihani mladeniči predstavljeni in upajo, da z objavo na spletu dosežejo maščevanje.

luckyss1 08:14 26.januar 2025.

No, ta Gartner je očitno nevzgojen idiot, ki to še javno izpostavlja...Kot kakšen od poslancev NSi ali SDSs

• janez6518 08:26 26.januar 2025.

Kolikor sem videl, če se prav spomnim, se je ena z rdečimi čeveljci stiskala k njemu. Ona pa ni iz NSi ali SDS...

luckyss1 08:34 26.januar 2025.

Morda ga je imela za spolno igračo....vsekakor je tip zarukan, kar Urška pač ni...

• rd2dmk2 10:15 26.januar 2025.

in zakaj ne more bit iz SDS če ima rdeče čevelce ? saj imajo SDS-ci tud rdeče kapice

• Aleta 15:41 26.januar 2025.

Boljše, da bi bil tiho in se ne izpostavljal. Pravila so pravila. Brez veze ga ni kaznoval.

• Luksi 09:48 26.januar 2025.

Tale zgodba ne pije vode in kar se mene tiče Gartner laže kot pes teče. Policist ni mehanik in ni usposobljen za odločanje o tehnični ustreznosti avtomobila, zato lahko samo odredi izredni tahnični pregled v primeru suma, da vozilo ni ...prikaži več ustrezno. Če mu je pa slučajno res napisal kazen (obstajajo tudi zabiti palicaji) jo pa lahko brez problema izpodbija pred sodiščem.

juric 09:52 26.januar 2025.

Pametuješ brez poznavanja Zakonov in pristojnosti policije... ŽAL TVOJ ODGOVOR NE PIJE VODE.

• Toma 19:55 26.januar 2025.

Ha-ha, po tvojem bi morala vsaka prometna patrulja vsebovati še tehnika?

• Toma 15:18 26.januar 2025.

Bravo pajo! Še tablice dol pa na vlečno!

StarMačk 10:45 27.januar 2025.

Tu je pravo vprašanje kdo dejansko je smotan!? Je to policist, ki je opazil nekaj za kar Gartner trdi, da je minimalistično in se sploh opazi ne ali pa je mogoče smotan le Gartner, ker misli, da drugi ne opazijo ...prikaži več nekaj kar se "iz aviona" vidi!?

• BenX 10:48 26.januar 2025.

Hja, tudi jaz sem moral dat dol tablice zaradi zatemnjenih stekel. Sem jih pa dobil nazaj, ko so mi od doma hitro prirejali papirje. Je pa gledal vse, obrambo gum, dimenzije, alkohol, ni da ni. Na koncu mi je dal ...prikaži več kazen, ker nisem mel rezervne žarnice za stranski žmigavec zadaj! Hec pa je, da je niti ne rabim, ker se le te ne da zamenjat na enostaven način brez nekega šraufanja. Pač budala v uniformi, katerega je zabolelo, da sem ga prehitel, ker je izven naselja vozil pod 60.

• bandit 11:01 26.januar 2025.

Budala si ti in to boš ostal dokler te ne bo nekdo prizemljil.

• BenX 14:51 26.januar 2025.

To sklepaš glede na zgoraj napisano ali imaš kakšne bolj temeljite informacije, da si dovoliš izustit takšno trditev?

• Toma 19:58 26.januar 2025.

Pravilo je: če se ti ne mudi, potem lahko prehitiš patruljo, če pa se ti mudi, potem raje pelji za njo. Imam precej izkušenj s tem ;-)

• vzev 09:06 26.januar 2025.

Zakaj sploh komplicirajo s temi stekli. Če se iz avta dobro vidi, ne vem zakaj bi potrebovali neko homoligacijo. Nasploh ne vem zakaj moraš imeti homoligacijo za zadnja stekla. Kaj če imaš npr. tovorno vozilo, zadaj sploh nimaš stekla. Če ...prikaži več pa na istem avtu daš na zadnja stekla folijo je pa težava.

Garancija 10:15 26.januar 2025.

Komplicirajo ker lahko,tko kot včasih.Ko sem bil mlad sem si montiral na fičota dodatne štop luči na zadnjo šipo,in mi je rekel na tehničnem,da to ne sme biti,pa sem mu rekel ,da čez par let bodo na vseh avtih.Evo zgodovina ...prikaži več se ponavlja,pa kdor ima 5 minut te lajko zakonsko je**

Leon 15:17 26.januar 2025.

Fičo in zadnja štop luč dodatno ? Kateri letnik si ?

• Toma 20:02 26.januar 2025.

Ker mora biti vse original do originala! Kam bi orišli, če bi vsak kmet po svoje posegal v vozilo? V Dojčestanu baje ne smeš sam zamenjati niti koles, te pa lahko vlečna vleče z drogom kar po AC. Zdaj pa ...prikaži veča razumi smotance švabske!

torolino 09:41 27.januar 2025.

Levon, 85 ega leta so bili še fičoti kar aktualni. Pa če je bil takrat star 20, ti ne bo težko uganit. Tam nekje...

Garancija 09:55 27.januar 2025.

Ste jih uvažal,zdaj jih pa imejte cel življenje

torolino 10:03 27.januar 2025.

Vzev pametnjakovič, na k....mi gredo taki zastiralci šip, ker ko voziš za njem ti zastira pogled še v vozilo pred njim, kar poslabšuje varnost v prometu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.