Ma za moškega pri 50ih ni nič tako čudnega, da ima otroka, ampak njegova žena ni prav dosti mlajša od njega. Da ima ženska prvega otroka tako pozno pa je že tudi melo riskantno. P.S.: Če je navedena njegova starost,… ...prikaži več, bi lahko bila tudi njena.
Čestitke. To je novica ki jo s ponosom.objavi bodoči očka. Ne pa ceglaj kao sanjski moški ki objavi veselo novico in potem spoznaš da bo njegov brat postal oče. Sanjski pa ostal luzer.
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Ma za moškega pri 50ih ni nič tako čudnega, da ima otroka, ampak njegova žena ni prav dosti mlajša od njega. Da ima ženska prvega otroka tako pozno pa je že tudi melo riskantno. P.S.: Če je navedena njegova starost,… ...prikaži več, bi lahko bila tudi njena.
Čestitke. To je novica ki jo s ponosom.objavi bodoči očka. Ne pa ceglaj kao sanjski moški ki objavi veselo novico in potem spoznaš da bo njegov brat postal oče. Sanjski pa ostal luzer.
Nič ne pišete o muci v azilu p, ki je včeraj prvič postala mamica petim mačjim mladičem
Grem v vrtec po vnučko, vidim ostarega dedka in rečem vnukinji, lej tudi ta dedek je prišel po svojega vnuka, ona meni nazaj: NE TO JE NJEGOV OČI.
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
ta ni naš, pač pa Aziat!
A ti si pa "naš"? Si prepričan, da je mama povedala po resnici?