Komaj je čakala, da bo enega našla in da bo noseča, da jo bo A.F. vzela v Žurnal 24 in nalimala na naslovni portal njen nosečniški trebuh. Ženske ste res zmagovalke, ker vedno delujete v tropu.
to bi ji lažje izmerili, kot njen IQ !UBOGI OTROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ob takih neuravnovešenih lastnicah (ker ona zame ni Mama !) otrok , csd niti slučajno ne odreagirajo !!!!!!!!!
prepričana sem, da gre le za njeno samopromocijo.vsaka reklama je dobra, pa četudi slaba.da se le piše o njej.po faci sodeč se izgubi že za prvim vogalom.
Verjetno Slovenija ne bo bolj siromašna zaradi odhoda te "pevke",ki zanjo prvič slišim.Od kod ji denar je vprašanje zase.
Normalna mati tega s triletnim otrokom najbrž ne bi počela!
Še ena Slovenska kura....haha
a ji gre nekdo zmert vrocino ?
Komaj je čakala, da bo enega našla in da bo noseča, da jo bo A.F. vzela v Žurnal 24 in nalimala na naslovni portal njen nosečniški trebuh. Ženske ste res zmagovalke, ker vedno delujete v tropu.
Da sem jaz ta očka, ji vzamem otroka, njo pa sunem v pizdo enkrat za vselej.
Tole je pa lep primer v kakšen odvratni osebek se lahko spremeni ženska, potem, ko je dosegla svoje in razvije svoje bolne potenciale brez omejitev.
po moje je malo motena........ona bo kar našla eno službo, otroka pa v vrtec......haha.....foter menda isti, tut en popotnik.....hehe...
bo prdrajsala nazaj, še preden bo kam pršla.....
kdo je ta balon?
to bi ji lažje izmerili, kot njen IQ !UBOGI OTROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ob takih neuravnovešenih lastnicah (ker ona zame ni Mama !) otrok , csd niti slučajno ne odreagirajo !!!!!!!!!
prepričana sem, da gre le za njeno samopromocijo.vsaka reklama je dobra, pa četudi slaba.da se le piše o njej.po faci sodeč se izgubi že za prvim vogalom.