Kdo ta pinterič sploh je? Aja spet ena glupa, ki ne more brez ćefurjev. Marš.
Eden najlepših estradnih parov pri nas, ha ha ha! Pa jaz sem bolj znana kot tedvs! Ona je povprečna, on pa ...., ah, vsake oči imajo svojega malarjs, ampak on res ni lep.
estradnika?ajoj
Kdo pa sta ta dva??? Nikoli slišal za njiju.
Zakaj je to objavljeno? Kdor se zanima zanje naj si sam poišče na družbenih omrežjih.
od leta 2020 sem se 10 zaročil 7 krat poročil in 7ločil sedaj se spet ženim v soboto in za eden nogometni klub mam omladine.. 🤣🤣🤣🥸🥸🥸🥸
lopov, pa niso nič napisali o tebi, čeprav imaš pestro zgodovino, ti šment ti...
Saj je res. Jaz sem danes prvič slišal za ta dva. Kje pa nastopata.
Radovednica, pol je Alenka Pinterič tudi čefurka????? Ti bo dala eno na gobec!!!
Vso srečo Naša vodilteljica,da bi dolgo živela do konca svojih dni
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kdo ta pinterič sploh je? Aja spet ena glupa, ki ne more brez ćefurjev. Marš.
Eden najlepših estradnih parov pri nas, ha ha ha! Pa jaz sem bolj znana kot tedvs! Ona je povprečna, on pa ...., ah, vsake oči imajo svojega malarjs, ampak on res ni lep.
estradnika?ajoj
Kdo pa sta ta dva??? Nikoli slišal za njiju.
Zakaj je to objavljeno? Kdor se zanima zanje naj si sam poišče na družbenih omrežjih.
od leta 2020 sem se 10 zaročil 7 krat poročil in 7ločil sedaj se spet ženim v soboto in za eden nogometni klub mam omladine.. 🤣🤣🤣🥸🥸🥸🥸
lopov, pa niso nič napisali o tebi, čeprav imaš pestro zgodovino, ti šment ti...
Saj je res. Jaz sem danes prvič slišal za ta dva. Kje pa nastopata.
Radovednica, pol je Alenka Pinterič tudi čefurka????? Ti bo dala eno na gobec!!!
Vso srečo Naša vodilteljica,da bi dolgo živela do konca svojih dni