Kar so jih prefukal, so jih še premal!! V mojih cajtih, si jih najprej ujel, šele pol si lahko karkol povedal!! Tale današnja mladina je prepotentna in brez nadzora staršev, prav tako mislijo, da lahko počnejo vse, kar se jim zljubi!!
Prebijte boga v njih , da bodo za drugič vedel kaj je Policija in da se z njo nobeden ne more zajebavat in da ko oni pridejo , je vsake zabave takoj konec ! Tu ga očitno ni bilo in… ...prikaži večn posledice čutijo razgrajači !
Odkar so pateticni visoko usposobljeni inkasanti degradirali v rezimsko milico so presli iz prezira v osovrazeni prezir slehernika. Zaplinjanje ljubljane je bila samo epizoda te falange avtisticnih mulcev s pistolo za pasom.
Kar so jih prefukal, so jih še premal!! V mojih cajtih, si jih najprej ujel, šele pol si lahko karkol povedal!! Tale današnja mladina je prepotentna in brez nadzora staršev, prav tako mislijo, da lahko počnejo vse, kar se jim zljubi!!
Pravilno ,še premalo so jih,naj zdaj probajo še enkrat ,če imajo jajca
Kot bi dejal g. Pavle Čelik: "Bolje en udarec preveč kot dva premalo". :)
Je v Sloveniji slovenščina še uradni jezik?
V Kranju je šiptarščina.
Še premalo so jih, prokleta mularija.
Prebijte boga v njih , da bodo za drugič vedel kaj je Policija in da se z njo nobeden ne more zajebavat in da ko oni pridejo , je vsake zabave takoj konec ! Tu ga očitno ni bilo in… ...prikaži večn posledice čutijo razgrajači !
Odkar so pateticni visoko usposobljeni inkasanti degradirali v rezimsko milico so presli iz prezira v osovrazeni prezir slehernika. Zaplinjanje ljubljane je bila samo epizoda te falange avtisticnih mulcev s pistolo za pasom.
Svoboda! To ste si želeli, kaj jokate!
Čakam, da se vkljuci 8.marec pravna mreža in ombudsman😁
Glavno, da se je @aktivist oglasil s svojimi frustracijami..
Zdaj pa ne pizdiš kakšna je policija. Večni plačanec za burek pa bakljavo 😁.
SMRt prašičem! A.C.A.B.
Prav v veselje mi je, ko kakšnega prašiča od policajev pohladijo! Vsekakor si vsak policaj zasluži predčasno smrt!
Prasec, mars v golobji svinjak!!!!!!!!!! Gotof si, prijava!!! Upam, da ti ze danes pozvonijo na vratah!
@ico8 Hehehe!
ico8 pišeš kot, bi bil čustveno neuravnovešen in šele potem indokriniran v maloumju...