Slovenija
20 ogledov

Našla "inovativno" rešitev

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 10:06 06.februar 2013.

    Ne vem zakaj je EU toliko do vstopa države , kjer je FAŠIZEM, NACIONALIZEM in v primeru demonstracij v Vukovaru RASIZEM normalen družbeni pojav in standard. TAKO DRŽAVO Z TAKŠNIM NESPOŠTOVANJEM ČLOVEKOVIH PRAVIC , EU NE POTREBUJE IN NE VEM ...prikaži večM KATERI POLITIK JE SPLOH LAHKO PODPISAL POGLAVJE O SODNEM SISTEMU I POGLAVJE O ČLOVEKOVUH PRAVICAH !!!!! KDO JE DOBIL PODKUPNINO ZA PODPIS TEH DVEH POGLAVIJ .

  • Stolp 11:43 06.februar 2013.

    Sprejemljiva je vsaka rešitev, ki ne bi obremenila slovenskih davkoplačevalcev.

  • Scott 19:17 06.februar 2013.

    Če pa je nekaj vplivnih bojda dobilo apartmaje gratis.?

  • Žurnalček 14:49 07.februar 2013.

    Banke v SFRJ niso bile banke v smislu kapitalizma , ampak so to bile izključno DENARNI SERVIS PODJETJIJ , KI SO BILA TUDI USTANOVITELJI TEH BANK Z DELEŽEM V TEMELJNEM KAPITALU BANKE. Podjetje je bilo tako vezano samo na eno ...prikaži več banko in ta banka in s tem Občinski izvršni svet , je imelo v vsakem momentu do dinarja točno sliko stanja vsakega podjetja. Za dolgoročne investicije , podjetja niso mogla odločati sama , ampak je v te namene OIS združeval na ravni občine ves višek denarja od vseh obćinskih podjetij in banka je potem na osnovi tega dekreta morala financirati združeni projekt, bil ta banki všeč ali ne, kajti denar ni bil njen ampak občinski. Iz tega je razvidno , da je eventualni minus pri poslovanju občinskih podjetij padel na ramena vseh v občini in ne na državo. Ravno tako je padel na ramena gledano vnaprej na račun Republike in ne Države . Republika je bila tista , ki je seštevala minuse in pluse svojega združenega gospodarstva in ti rezultati niso padali na račun drugih republ

  • Žurnalček 09:56 06.februar 2013.

    Ne ne ne drug ne poznata vloge BANK v SFRJ. Vsaka banka je delovala izključno v mejah znotraj republike v kateri je imela sedež, pa je tako LB Zagreb D.D. Hrvaška banka , katera je poslovala z Hrvaško kvoto emisij ...prikaži večj NBJ in SLO s to banko nima nič, razen , da je bil njen ustanovni kapital . Za vse vloge je garantirala država , sploh pa za devizne in ne banke, kakor tu hočejo prikazati. Za vloge državljanov je garant NBJ , kakor tudi naslov za izterjavo le teh. Niti ena marka teh deviz , ni nikoli prestopila SLO mejo . Kredite te banke dane tudi iz dinarskih sredstev Hrvaških državljanov , pa Hrvaška podjetja na komando Tuđmana niso hotela vrniti LB , misleč da kradejo SLO denar, kradli so pa denar svojih državljanov. Slo absolutno nima nič pri vsem tem, če pa Hrvati vstrajajo , da je banka SLO , naj pa prvo Hrvaška vrne kredite z zamudnimi obrestmi, potem bo pa SLO povrnila svojim varčevalcem vloge z obrestmi na vročene vloge.

  • feferon 13:53 06.februar 2013.

    Kaj bi zgubili več. saj si tako ali tako že vse lastijo,našim politikom se pa dobesedno jebe, če ponaredijo kataster pri Istri in čez Kolpo. Hrvat je tat pa fertik, pa si nisem to sam zmislil.

  • Žvižgač 22:34 06.februar 2013.

    Ma kje je Slovenija do sedaj skrivala tega inovatorja, ki rešuje hrvaško državo? Mene bolj skrbi za račun, ki nam ga bo izstavil. Imam občutek, da smo se volilci zamerili politikom, ker nam tako rešujejo nacionalne probleme.Če bo jajoglavi ...prikaži več pameten, bo miniral zadevo, čisto po njegovo, na diverzantski način.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.