Haha jaz jo povsem razumem. Pred kratkim sem spoznal neko zensko Romano Vidergar iz Portoroza/Kamnika - totalno nobenega stika z realnostjo - zalostna resnica Slovenije. Veliko je takih homoseksualnih oseb kot je on/ona. Lahko se delamo, da vemo kdo je… ...prikaži več Westwoodova in, da zivimo v EU, ampak te potem retardirani posamezniki hitro postavijo na realna tla nizkih IQjev. Zalost, sama zalost ...
Haha jaz jo povsem razumem. Pred kratkim sem spoznal neko zensko Romano Vidergar iz Portoroza/Kamnika - totalno nobenega stika z realnostjo - zalostna resnica Slovenije. Veliko je takih homoseksualnih oseb kot je on/ona. Lahko se delamo, da vemo kdo je… ...prikaži več Westwoodova in, da zivimo v EU, ampak te potem retardirani posamezniki hitro postavijo na realna tla nizkih IQjev. Zalost, sama zalost ...
narastek na glavi bi si lohk prefarbala .......
A je potica organska?
Kuzla plesniva
Ma vsi ti "kao modni guruji" so vsi kar precej huknjeni.. v rudnik nagont garat, ne pa s polno rito ga srat..!!
Ta je za njih "modern"...
Tudi Marija Antoinetta je rekla revnim, da če nimajo kruha naj jejo pa potico.Ve se kaj se je potem zgodilo z njo.Skrajšali so jo za glavco neumno.
blesavi novinarji blesavi članki !!!
grda gospa...ne sam vizualno,predvsem v duši