Svet
36 ogledov

Natakarica morala v službi nositi visoke petke, na spletu pristala fotografija njenih krvavih stopal

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • seenamojca 11:47 13.maj 2016.

Heh, nosi pa Karl Lagerfeld čevlje ...

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:22 13.maj 2016.

Vse to je posledica tega da morajo delavci vse bolj klečeplazit za delodajalci če hočejo imet službo.

• Brane Kacjan 16:21 13.maj 2016.

Ni važna znamka proizvajalca čevljev, ampak pravilna izbira udobnosti čevljev. Sicer je pa varnost na 1. mestu. Varstvo pri delu preprečuje nošenje neprimerne obutve neprimerno dolgo. :)

• karantanija 16:28 13.maj 2016.

Ne razumem, zakaj nekateri še kar vztrajajo in jamrajo, kako hudo je v Sloveniji, namesto da bi iskali boljše pogoje za delo in življenje v tujini.

• antitrust 23:57 13.maj 2016.

A zato ko ji je noht odstopu ima obe nogi krvavi ?

• jozicamurn 15:57 13.maj 2016.

Jaz ne vem zakaj so ti dali minuse, vsi šefi in nadrejeni izkoriščajo delavce na maksimum, da ne govorim o računovodstvu, ki jih kradejo po nekih členih in da to sploh delavci ne razumejo .. tisto kar ni razumljivo je ...prikaži več znak za alarm! Na koncu te še terorizirajo, da je situacija na trgu dela tašna kot je in če ne boš delal za minimalca, bo to priložnost dobil nekdo drug.Slovenija je polom.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:41 13.maj 2016.

Lahko si marsikej misliš o Pii kot osebi v celoti ampak je pa nekaj kar ti lahk da mislt povedala:"V glavi sem imela mešane občutke. Na eni strani sem se počutila še vedno kot stara jaz, kot brezposelno dekle, ...prikaži več ki kupuje poceni oblačila in se samo liči, na drugi strani pa sem se začela čutiti vplivnejšo in menila, da si zaslužim več kot ostali,"Enostavno ko enkrat si preskrbljen ti ni več jasno kako drugi niso. Čutiš se bolj pomembnega, čutiš se bolj sposobnega, da si več zaslužiš. Pa čeprav je še mnogo drugih ljudi ki se trudijo pa ne padejo na svetlo stran statistike. Enostavno ne gre, ne moreš imet 90% srednjega sloja. Ni računice. Vsaj ob predpostavki da ima 30% ljudi večje bogastvo kot pa ostalih 70% ljudi skupaj. Seveda da ne razume, ne moreš doumet. Sposobnost vživetja v situacijo drugega ni univerzalna.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.