Slovenija

Nataša Pirc Musar: Hrana ni samoumevna

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 18:44 22.avgust 2026.

Kakšna ugotovitev,uf.

• Žvižgač 18:39 22.avgust 2026.

Potem ne bo več nič palačink v Portorožu?

• Grunf 18:28 22.avgust 2026.

Smešno je, kadar politiki kot je ona razpredajo o stvareh, o katerih nimajo pojma, govore pa jim več, ali manj pripravijo drugi. Ti ji najbrž niso napisali, da prehrambena samostojnost ni odvisna le od kmetij, ampak še bolj od predelovalne ...prikaži več industrije in trgovine, ki večinoma nista več v slovenski lasti.. Tako zdaj vse skupaj šmdorira le še država, sicer ne bi pridelali več niti za zajtrk. Naj Nataša drugič raje le prereže trak, kaj poje in gre. Tako je delal Pahor in imel je prav.

• Grunf 18:31 22.avgust 2026.

Ne šmodrira, ampak dotira. UI.

• Davis 18:39 22.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com

• 4krogci 19:27 22.avgust 2026.

Nataska je carica…srecanje z ucitelji…ona stopi skuz vrata in zacne “zdej pa previdno kaj govorite..ruska vohunka je prsla” 😂😂🤣🤣🤣

• dare326 18:53 22.avgust 2026.

Kje je Levica? Voda je človekova pravica. Stanovanje je človekova pravica. Hrana je človekova pravica. NPM pa v stilu obglavljene MarijeAntoanete, nimate za jest? Jejete ščurke.

• Fantodfare 19:14 22.avgust 2026.

pujsa pepa pa nič danes ne bo dobila koruze

• Rim 18:07 22.avgust 2026.

Tudi ona ni samoumevna. Pravzaprav vedno manj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.