Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: kulicadila6@gmail.com
Whatsapp: +1 757 201 5057
Gojim bo vedno le gojim, čeprav komu občasno dovolijo do zvezd. A mu je potrebno vedno pokazati kje mu je mesto. V njihovem svetem Talmudu lepo piše, kdo je suženj, kdo gospodar in kdo ima edini pravico, ker je Bog… ...prikaži večg tako določil, upravljati z življenji!
Kdo je Luka Dončić ? Kaj se greste ?
Pa koga briga Dončič. Postal je ameriška potrošniška roba ..
Mislim da so res Maveriksi pokopali sami sebe,bravo navijači
Bo pa imel Luka v LA vsaj našega Anžeta Kopitarja za soseda
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057
Face... 😁
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Gojim bo vedno le gojim, čeprav komu občasno dovolijo do zvezd. A mu je potrebno vedno pokazati kje mu je mesto. V njihovem svetem Talmudu lepo piše, kdo je suženj, kdo gospodar in kdo ima edini pravico, ker je Bog… ...prikaži večg tako določil, upravljati z življenji!
Dončić je invalid....v košarki....samo povem!