Nekateri bomo spremljali tekmo pred stadionom .
Olimpija predstavlja Ljubljano, vladajoči fašisti ne marajo Ljubljane in to je to!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
V teh Butalah ni več nič razumljivo. V dvorani je na košarki lahko več gledalcev kot na odprtem stadionu. Logika na višku.
ŠE KR NAPREJ DAJTE PODPIRATI IN VOLIT LJUDI IN STRANKE TE STRAHOVLADE
Kdo sploh gleda te čefurje.
Koga pa ti gledaš?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Nekateri bomo spremljali tekmo pred stadionom .
Olimpija predstavlja Ljubljano, vladajoči fašisti ne marajo Ljubljane in to je to!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
V teh Butalah ni več nič razumljivo. V dvorani je na košarki lahko več gledalcev kot na odprtem stadionu. Logika na višku.
ŠE KR NAPREJ DAJTE PODPIRATI IN VOLIT LJUDI IN STRANKE TE STRAHOVLADE
Kdo sploh gleda te čefurje.
Koga pa ti gledaš?