Slovenija
23 ogledov

Ne bo služb, bo pa žepnina

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 13:53 22.januar 2014.

    Ha ha ha, to človek ne more verjet kaj se gredo ti levičarji na vladi. Če bi v ZDA ali v kaki drugi zahodni kapitalistični državi vlada prišla z tako pogruntavščino ven, bi se ljudje v realnem sektorju takoj spravili ...prikaži veči na proteste. Zakaj ?! Kdo pa samozaposlenim v realnem sektorju da kake žepnine ?!!! Kam smo zajadrali, o ljubi bog, reši nas komunistične sodrge na oblasti.

  • mirko 13:57 22.januar 2014.

    Kdor ni sposoben preživet na trgu, pač enostavno zapre svoj status s.p. in se prijavi na borzo dela ter išče svoj kruh drugje, TUDI KULTURNIKI, tako kot se to dogaja v realnem gospodarstvu. Banda komunistična-levičarska !!!

  • Villa 19:11 22.januar 2014.

    PREKLETA DRŽAVA !!!! Uničili ste mi življenje !!! Banda pokvarjena lopovska !!!

  • mb 07:29 22.januar 2014.

    kaj se gre ta država !?edina država v EU , ki je že leta v krizi in iz katere ne vidi izhoda, v "kulturo" pa meče gore denarja, ki bi bil v realnem sektorju še kako potreben.Če se ...prikaži več t.i. kulturniki s svojim delom ne morejo preživeti in plačevadi davkov in prispevkov so pač zanič. Socializma ke konec že 20 let !!! Imamo samostojnih kulturnih delavcev več kot pa uspešne razvite države. Vem za primere , ko ima t.i kulturnik svoj d.o.o , lepo služi, država pa mu plačuje vse prispevke.Da pa bi dežava nekaj naredila v smeri privabljanja tujih investitorve ( recimo za odpiranje novih tovarn ) to pa ne. Bodo našli na stotine izgovorovNaj bo tudi kultura tržno usmerjena. Naj se dela tisto, kar se lahko prodaja. Naj si najdejo sponzorje ( tako kot so si včasim morali ), ne pa da jih država financira oni pa kofetkajo cele dneve.Na koncu pa še to : država financira gledališča, ko pa gredo šolarji v gledališče v okviru učnega načrta - v času pouka - pa vedno morajo plač

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.