Zdravje
5102 ogledov

"Ne moremo rojevati samo od ponedeljka do petka od sedmih do treh"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 20:17 16.maj 2024.

    Kaj so Beovićki prioritete?. Njen lasten status in denar tistih, ki so ji podrejeni. Javnost pa, od njih zahteva zgolj organiziranost in učinkovitost..Sestre nimajo močnost dvoživkarstva, ker jih že delo pri stalnem delodajalcu fizično in psihično izčrpava. In kako zdravniški ...prikaži večki lobij ni sposoben med seboj izbrati bolj kredibilnega predstavnika kot je ga.Beović kot edinega kandidata njihove zbornice?..Je tudi slednja last zasebne politične stranke.?.

  • atamama 20:38 16.maj 2024.

    Ne vem ali sem jaz neumen ali ne razumem stvari. Nekdo, ki dela intenzivno 8 ur bo težko potem še 5-6 ur popoldne delal brez napak, pa še jedel in opravljal ostale potrebe. Drugo pa je, da bodo direktorji javnih ...prikaži več ustanov morali poskrbeti za profitabilnost zavodov. V tem kontekstu bi rad poznal delodajalca, pa naj bo zdravnik, ki bo dopoldne zaposlenega gledal cca 5 ur na efektivnem delu in mu bo pustil, da bo taisti zaposleni v drugi firmi prinesel profit na osnovi iste dejavnosti, ki je........

    • atamama 20:43 16.maj 2024.

      ...bi moral pri prvem delodajalcu opraviti. Dajmo pamet v roke. Tako funkcionira kapitalizem. In dr-ji bi radi, da se jim dopoldne iz mojih prispevkov plača vse dajatve in da bo ''easy'' delal, popoldne mu bom pa še dodatno plačal? Pa ...prikaži veča kaj se gre Fides, zdravniška zbornica in ga.Beovič? Koga imate za norce, tiste, ki rabijo zdravje? Da vas ni sram? Saj res, sram vas ni, dokazujete s svojimi potezami. Pa ne vsi dr-ji, samo cca 30% podjetnih. Pa pojdite privat, pa da vidimo če bodo lastniki .....

    • atamama 20:49 16.maj 2024.

      ....klinik gledali vaše nedelo po ''barvasti knjigi'' po vaših normativih? Hudičevo ne, to se dokazuje. Koliko ljudi pregleda oftamolog v ambulanti (10-22) in koliko v 4 urah v optiki(34). Koliko pregledov koronoskopije dopoldne naredi dr v bolnici(4) in koliko v ...prikaži večv privatni kliniki (7)? Ali se ga.Beovič upa soočiti s temi podatki? Ker pač Fides zagovarja nedelo. Upam, da bo PV in kompanija dovolj pametna in uporabila podatke, ki jih ima ZZZS, ki plačuje z našim denarjem.

    • brencl 21:10 16.maj 2024.

      Problem je večplasten in veliko krivdo nosi tudi zdravstvena blagajna s svojimi normativi, ki javnim zavodom s plačili omejujejo število posegov oziroma jih plansko financirajo, namesto po realiziranih storitvah. Tudi organizacijsko javni zavodi šepajo zaradi politikantsko nastavljenih vodstev in neekonomičnega ...prikaži več ravnanja z denarjem, ki jim je bil zgolj plansko dan.

    • brencl 21:16 16.maj 2024.

      V tujini se javni in privatni zavodi dopolnjujejo, saj skupaj tvorijo javno zdravstvo. Pri nas pa žal politikanstvo in raznorazni realsocialistični rudimenti tega niso sposobni dojeti.

  • Igor Jurše 11:25 17.maj 2024.

    Le kaj pa se je zgodilo z tehniki zdravstvene nege da so tam kjer so,draga Monika.Ni šlo vse po načrtih,trg dela še vedno potrebuje srednji nkader?

  • jakec1575 20:20 16.maj 2024.

    jebi se beovic

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.