Slovenija
235 ogledov

Ne trudite se s klicanjem policistov

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Barbyx 12:52 01.februar 2014.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršitve kodeksa Žurnala24.

  • lukaz 13:48 01.februar 2014.

    To pa policija čisto ekonomično gleda na to, saj bo preveč dela za tako majhno kazen, ki jo bodo lahko napisali.Poskusite jih poklicati, če se vam kdo na parkirišču v avto zaleti in pobegne. Mislim, da boste prej penzijo ...prikaži več dočakali, ker bodo morali dejansko opraviti svoje delo, kot pa vsi vemo so policisti nagrajeni za količino kazni , ki jih napišejo!!!

  • Trovlak 14:12 01.februar 2014.

    In tako je težko v zakonik vstavit nekaj alinej, ki bi zajemale tudi sankcije v primeru tovrstnih primerov? A se zavedate, da sedaj, ko je to javno potrjeno, da policisti nimajo pooblastil v tovrstnem primeru, se bo našel idiot (ali ...prikaži več kar več njih) in se namenoma peljal čez številne luže, da se bo izživljal nad pešci? In kaj mu bo potemtakem? Nič. Pešec se ne zme znesti nad njim, policisti pa tudi prišli ne bodo. In koji kurac potem mi plačujemo pri vsaki registraciji dodatek za BOLJŠE CESTE?!?!?

  • Stolp 14:15 01.februar 2014.

    Tole je enkrat že bilo v zakonu pa so očitno odstranili, tako kot kamere za vožnjo v rdečo.Ko sem bil še v avtošoli sem enkrat zapeljal čez lužo in mi je inštruktor rekel, da če na izpitu poškropim ...prikaži več pešca. je to takojšen padec.Padec na izpitu pa mora biti na neki zakonski osnovi torej je takrat bil člen v CPPju za take prekrške in ga je nekdo ukinil ker ga je očitno motil.

  • Scott 02:44 02.februar 2014.

    Pred leti sem zapeljal v lužo v trenutku, ko je izza stavbe stopil varnostnik, seveda sem ga poškropil, policaja sta me pričakala na dvorišču, kjer imam prijavljeno začasno prebivališče.Plačati sem moral kazen in čiščenje varnostnikove uniforme.

  • puksicd 11:10 01.februar 2014.

    "Po njihovem mnenju bi težavo rešil njihov projekt Zaupanja vreden voznik." Budale na "položajih".

  • allstarr111 12:57 01.februar 2014.

    Granitno kocko v roke, itak voznika ki te bo namenoma poškropil vidiš že v naprej, samo vržeš granitko in to je to.

  • vzev 14:37 01.februar 2014.

    Ja, kako si pa vi predstavljate, da lahko pešec dokaže, da ga je poškropil avto. Po tem takem, bo enemu malo dolgčas pa bo prijavil avto z neko registrsko tablico in bo že ta dobil kazen

  • rogg 14:46 01.februar 2014.

    Oboji moramo biti pazljivi, tako pešci, ki se bodo umaknili vstran od luže, tako vozniki, ki bomo pred lužo, še posebej če na pločniku opazimo pešce ali pešca, malo upočasnili. Vse se da!

  • Oxxo 09:17 01.februar 2014.

    "...bi jih morali vozniki obravnavati kot ovire na cesti: "Pred njimi je treba zmanjšati hitrost in/ali se jim, če je mogoče, varno izogniti ob uporabi smernih utripalk."NAJBOLJE, DA IMAM KAR VES ČAS VKLJUČENE UTRIPALKE - ker je država ...prikaži več poskrbela, da je na vsaki drugi cesti stanje slabo, na vsaki tretji pa že katastrofalno... Izvoljenci naroda ne skrbijo za državo ampak samo za svoj imidž in denarnico. Do danes nobeden od njih ni pošteno odgovarjal za svoje nedelo. Izjema je nekaj "limonastih" obsodb "med prijatelji".

  • Marko Rossi 10:36 01.februar 2014.

    in potem se umakneš luži, ki je ob robu cestišča, zato zapelješ v plundro sredi ceste, ki prav tako poleti v rahlem loku proti pešcu in ga ofriša. Usoda je enaka, krivi so pa vzdrževalci cest, ker niti ne plužijo ...prikaži več niti ne vzdržujejo cest. So pa tudi taki ki to naredijo namenoma, taki so pa navadni bedaki

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.