Slovenija
26 ogledov

"Ne vem, kaj bova, če naju izselijo"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 09:41 14.julij 2013.

    Ne vem zakaj Alenko mešaš v to ... a veš, tud vsi nazaj niso naredili nič za revne in ne veljajo niti za piz*o vode, če smo že pri ocenjevanju ...

  • franke 09:02 14.julij 2013.

    SRAMOTA ZA DRŽAVO. KJE SI ALENKA VLADARICA ,ALI TE NI NIČ SRAM. BANDA.

  • macko 09:19 14.julij 2013.

    tragično...evo Borut, tukaj in zdaj priložnost, da pritečeš in se dokažeš...

  • Avatar čavez
    čavez 09:21 14.julij 2013.

    Slovenska skorunpirana sodrga bo slovenski delovni narod spravil na beraško palico samo da jim pokrade še tisto malo kar jim je ostalo.

  • mia 15:13 14.julij 2013.

    počakaj še par let, pa boš videl

  • mia 15:14 14.julij 2013.

    ne-bo, je že

  • dragec 16:49 14.julij 2013.

    Tvoj plešari vladar bi sigurno pomagal?

  • mr.big 09:20 14.julij 2013.

    Izudine, kaj misliš, da na to reče Stanovnik, ki ima 7000 eur penzije ali pa Murgeljčan z 5000 eur plače - pa sta oba en ku'ac naredila v svojem življenju. Oba dobivata penzijo iz proračuna katerega filamo pridni in pošteni ...prikaži več ljudje iz gospodarstva. In če ne bi ljudje iz Foruma21 izropali SLO podjetij v višini 15 milijard eur (Trimo Trebnje, Adria Airways,Merkur Kranj, Sava Kranj,Autocommerce; Telekom Slovenije, Mercator...) in bi ta podjetja prodali dobrim lastnikom in se ne bi takrat Murgeljčan drl ''naše zlatnine ne damo'' , bi bila Slovenija danes uspešna država z močno razvitim gospodarstvom.Če pa imaš nostalgijo po Jugotih,zdrapanih stoenkah in socialističnih blokih, potem se spelji v države ex Jugoslavije in uživaj tam !!!

  • zic 09:24 14.julij 2013.

    evo popolnoma na istem je moja soseda, reva res, dela in ne more plačati položnic, živi sama s sinom, nima preživnine, dolgovi se ji nabirajo, tako da sta od vsega hudega oba s sinom bolna.....življenje v vsajodnevnem strahu res ni ...prikaži več prijetno. Kaj se lahko v takem primeru ukrene?? Tele donacij in prostovolnji prispevki so ponižujoči, to je trenutno, jutri npr. tega ni in so spet v istem sranju...tole bi moral Borat porihtat, ker samohranilke s 500 evri in brez preživnine ne morejo preživeti sebe in otrok...to je treba neki uredit na dolgi rok!!!!

  • mr.big 09:25 14.julij 2013.

    Mia, EU ne tone nikamor, tisti, ki poslušajo kako je potrebno reševati gospodarstvo in državo od EU voditeljev, tistim gre dobro !!! Grki, ki pa so jemali,jemali in samo jemali kredite, takrat so vriskali od veselja, ampak ta denar je ...prikaži več šel na njihove račune ker so pravočasno prihajali v službo (!!), ponarejali so bilance, vsaj za 250% imajo preobsežno javno upravo, živeli pa bi na račun kreditov - kot v Jugoslaviji !!! Ampak te kredite bo potrebno enkrat vrniti !!! In kdaj jih bo treba, bo določila EU in nihče drug. Ista zgodba je sedaj pri nas - višja javna poraba je potrjena z strani aktualne vlade, gospodarstvo se uničuje z višjimi davki.....in to je začetek konca Slovenije !!!

  • Izudin 10:16 14.julij 2013.

    Seveda to ni prav, da nekateri dobivajo takšne dohodke, ampak problem je drugje. V prejšnjem sistemu je bilo razmerje plač snažilka direktor 1:4, danes so razmerja plač več kot 1:86, ne vem pa, kdo je omogočil takšne razlike, po moje ...prikaži več kar oba pola, no če sva natančna, levice pri nas sploh nimamo. v 90-ih letih začeli na veliko razslojevati s privatizacijo, certifikati in menedžerskimi odkupi. Dodatno uslugo najbogatejšim so pa leta 2007 naredili z novo dohodninsko reformo, ki je občutno zmanjšala davke najbogatejšim, pač očitno ni bilo dovolj, da so prej ustvarili bogataše, so jim morali potem še davke zmanjšati, s čimer še se je začel večji prepad med bogatimi in revnimi, potem se pa čudijo, zakaj toliko nostalgije po prejšnjem sistemu?! Se ve, na koga tukaj ciljam, samo sta šivilija in balkanski mafijaž na isti poti, pri nas nimamo levice, zato je cinizem najvišje vrste, da si nekateri na kakšni prireditvi vrtijo Internacionalo, Bandiero Rosso in prepevajo zraven.

  • gornik 08:40 14.julij 2013.

    Za take primere je naša država gluha ,a za cigiča pa ni težko dati 1000 EU pa še okrade te.

  • Izudin 08:55 14.julij 2013.

    Potem se pa plešasti čudi zakaj toliko nostalgije po bivšem sistemu in si celo spominska obeležja postavlja, so nas pa prav v 90-ih najbolj razslojili. Žalostno, da človek s poštenim delom ne more preživeti.

  • mia 09:11 14.julij 2013.

    res je sramotno, če človek dela in nima niti za položnice. sama bi bila na enakem položaju, če se možu kaj pripeti in poznam veliko takih primerov. politiki in direktorji pa krizo rešujejo kratkoročno kar je dobro le za njihov ...prikaži več žep, država, EU in svet pa tonejo vedno globlje. a, kaj to njim mar.

  • mirko 00:50 15.julij 2013.

    Glej zic, nekaj ne razumeš, ker nikoli svetega pisma nisi niti v roke prijel, kaj šele, da bi ga bral. Verjetno pa z svojo pametjo itak ne bi nič razumel, kar bi prebral.Ti bom razložil zakaj sem tako kritičen ...prikaži več do tebe.Ti torej to sosedo poznaš, sam si to napisal. Jaz je ne poznam in verjetno tvoj in moj Borat tudi ne. Ne samo da je poznaš osebno, poznaš tudi njeno socialno stisko. Ali si karkoli drugega, razen to, da si na tem forumu omenil tvojo sosedo kako slabo živi, ti osebno naredil, pomagal tej sosedi na kakršen koli način ???? Ali misliš, da si ti, ravno ti, čisto slučajno sosed od tvoje sosede ??? Izprašaj svojo vest in odgovori, ali si res naredil vse kar je v tvoji moči. Če te bo vsaj malo zapekla, boš takoj dobil odgovor na to vprašanje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.