Šport
45 ogledov

Ne Vogrincu, Oblaku ...

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 09:46 26.januar 2012.

    Ja večina jih je lepo živela imeli so vse in še preveč, večina jih je parkrat ločena in če so jim babe pobrale premoženje tukaj država ni kriva nič, plačevali pa prispevkov niso oz, imajo pokojnine primerne vplačilu prispevkov (pa ...prikaži več rajš višje)ssVem za primer privatnika ki je imel vsaj 5 bagrov in kamionov, vsake 4 leta nov mercedes, posestvo in bajto zrihtano k disney land, a plačeval si je najnižje možne prispevke. Ko je šel v penzijo je pa jamral kako slabo penzijo ima, ja madona od kje pa naj bi jo imel sej ni nič dal zanjo. Enako je s temiu fuzbalerji, ne bom reku da kdo ni zaslužil izredne penzije, ampak sigurno ne 1300 evrov, vsaj dokler ostali dobivajo po 400-500

  • Bozidar.Frelih 07:37 26.januar 2012.

    Svašta. Teli kekci so krasno živeli, zdaj naj jim pa damo še izredne pokojnine? Zakaj pa, a za to ker so imeli vse tisto, kar navadnim ljudem ni bilo dosegljivo?

  • allstarr111 09:47 26.januar 2012.

    Aja še to, večina teh ljudi ima kako funkcijo po klubih in tudi tam vlečejo keš, seceda spet vse neobdavčeno na roko.

  • babi 10:33 26.januar 2012.

    Če velja za navadne državljane, da je pridobitev državne penzije socialni status, potem naj to velja tudi za te gospode. Naj prodajo premoženje in živijo od tega. Večina ima veliko in hoče še več. Nekje je treba presekati....svašta, Oblak, Vogrinec, ...prikaži več Jelovec,....časi so se spremenili in treba je spremeniti tudi zakon....

  • zic 11:30 26.januar 2012.

    ej tole me pa prou srce boli...celo življenje so živeli na veliki nogi, si grabili premoženje zdaj pa zopet tržijo od države..pa toliko imajo vsi za povedati čez!!! zakaj si ni pajac plačeval za pokojnino, ko je bilo čaz zato.....sram ...prikaži več naj ga bo, zdaj bo hotel pa polovico oz. penzijo od nekoga, ki je celo življenje hodil v službo, komaj se preživljal, ni videl morja, komaj plačeval položnice....sramota na veliki črti, naj pa proda del premoženja in živi s tem denarjem!!!

  • URIAH HEEP 13:22 02.februar 2012.

    In tako je prav. Ko ste imeli denar bi vplačali več, ne pa minimalca al pa še to ne, živeli pa luksuzno... Plus sedaj vlečete denar vsi po vrsti iz klubov.Se strinjam z vsemi komentarji napisanimi spodaj.

  • izRODEk 09:16 26.januar 2012.

    Problem vidim v tem, če nekdo ima ogromno premoženja, pa bi poleg tega rad še izjemno pokojnino (govorim o teh, ki lahko izkažejo, da so za državo naredili izjemno veliko). Podobno kot s socialnimi podporami: ni upravičen tisti, za katerega ...prikaži več se izkaže, da ima sredstva za preživljanje. Tukaj pa ne bi smelo biti nič drugače: če so si sami zagotovili sredstva, da imajo toliko, kot bi znašala izjemna mesečna pokojnina, potem le-te ne potrebujejo. Če ne, se jim izplačuje razlika vse do polne vrednosti. A najprej naj prosilec izkaže svoje gmotno stanje.

  • KOJAK 08:43 26.januar 2012.

    Se strinjam s tabo Bedanc! Kot prvo so to DELALI ZASE in ne za Slovenijo, že takrat so precej zaslužili in bogato živeli zdaj bi pa še od države vlekli denar. Bi se strinjal da se jim d aneka pokojnina ...prikaži več če so brez denarja in sredstev za preživljanje ampak ne pokojnine v višini 1350 €.

  • Fertel 16:46 26.januar 2012.

    To je pa že višek vsega. Še vsaka prodajalka, snažilka itd plača več v pokojninski sklad kot tile goljufi, ki so zaslužili ogromne denarje. Res so bili športniki, tudi jaz bi bil, če bi nekdo stal za menoj z vrečo ...prikaži več denarja. Ko so imeli kupe denarja, naj bi odvajali za penzije in pika. Sploh pa naj živijo od svojega premoženja, če že tako. Če se te stvari ne bodo odpravile... ma saj je vse brez veze, država že itak ne more biti bolj gnila.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.