Slovenija
132 ogledov

Nedolžne fore najcenejšega Tušmobila

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:42 16.oktober 2011.

    Pri Tušu sem prvo leto, telefona pa ne uporabljam za čvekanje. Na mesec imam dovolj 10 minut in 10 smsov. Dosti pa uporabljam telefon za prenos podatkov. Ta prenos je pa tako slab, da me spominja na glasovne modeme, ki ...prikaži več smo jih imeli pred dobrim desetletjem v računalnikih. Navadna žalost. H Tušu sem šel zaradi ugodne cene, ker so oglaševali, kako hitre povezave imajo. Na robu mesta (Idrija) sem pričakoval tudi močan UMTS signal, pa je le EDGE ali pa GSM. Kmalu se mi izteče pogodba in se vračam na Mobitel, plačeval bom malenkost dražje, vendar bom imel vsaj dovolj močan signal. H Tušu pa se ne bom nikoli več vrnil, ker opažam, da je vse skupaj navadna natega.

  • SF 10:26 20.oktober 2011.

    Tudi sama sem uporabnica tušmobila že več kot 4 leta in še nikoli nisem plačevala tako majhnih zneskov kot jih v teh letih. Oziroma vseh enot niti pokurim ne, plačujem pa 29 €.....pa še naj kdo reče, da je to ...prikaži večo nateg......vsi drugi operaterji so dragi kot hudič...:-) In strinjam se z komentarjem veseliveselko......tist ko ne zna naštimat na ročno izbiro operaterja......potem je za takega Čuk....najbolj ajnfoh telefon pred 12 leti

  • veseliveselko 16:51 17.oktober 2011.

    Na robu mesta??? V kateri kotlini? Imate 2 uri dan u taki bukojebini misliš,...ja tam pa morda res ni signala :)))) hehehe

  • veseliveselko 14:28 15.oktober 2011.

    Ne delam reklame za nikogar ampak 4 leta sem pri tušmobilu,pa nikol nisem imel problemov s pokritostjo,morda nekje v kakšni jami bogu za hrbtom nekje ko še trgovine ni v bližini 20 km,kaj šele kaj drugega....imajo najboljšo ponudbo vseh storitev,najboljšo ...prikaži več ponudbo telefonov ..... In kje je potem tukaj nateg?? Kdor pa ne zna na telefonu naštimat ročno izbiro operaterja,da ti nikoli ne preklopi na mobitel,potem je pa boljš da uporablja še kar naprej stacionarnega!! Pa mal si gor poglejte tisto razpredelnico.....mislim...halooo!!!????

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.