Kako glupo misljenje,da mora vesel clovek skakati in noreti od veselja.. nismo pac vsi isti in eni izrazamo svojo sreco notranje in po svoje...vzemite v roke kaksno knjigo,ce vam to ni bilo dano vedeti po naravi...
Ja, ker Slovenistan je do zdaj imela same veseljake in TOP pesmi na Euroviziji....ma vas prosim! Samo misel na tisto leto ko je tip z brado v ženski obleki zmagal mi dvigne vse kocine po konci.....Zala in Gašper pa imata… ...prikaži veča nekaj kar je nekomu všeč in nekomu ne, vsi ostali so imeli sranje!!! Skratka, dobra sta....
Razvajena mulca, ki mislita, da sta posebna. Sta dva, katerih starši ju niso naučili osnovnega bontona. Poleg tega Zala s svojimi odgovori deluje 'rahlo' zaostalo. ''Kaj bosta delala, ko bosta 1 dan prosta?'' Zala: ''Jedla bom testenine in šla na… ...prikaži več plažo.'' Je res stara že 19 let?
Glede na to da je to tako depresivna pesem in je nemorem slišat več neko mumlanje in kaj ima folk z to pesmijo da jim je všeč... Koda sta zadeta to ni pesem za evrosong... In tudi če bi zmagala… ...prikaži veča kaj bi blo potem naslednje leto bi blo pri nam posledice dvignil se bi davek zakaj ker morejo čisto vse kaj je možno urediti za evrovizijo in gdo bi plačo mi naj plačajo tisti ki dejansko glasujejo ne pa tiste katerim je vseeno
Delujeta zvesta sama sebi in ne skačeta sfejkano po odru kot opici samo zato, ker to nekdo od niju pričakuje. Suvereno! Respect!
Kako pa naj skačeta kot opici po odru, saj na njun na pol mrtev nastop še opice spijo!
Je tako težko sprejeti, da je nekdo normalen?
S strinjam!
Kako glupo misljenje,da mora vesel clovek skakati in noreti od veselja.. nismo pac vsi isti in eni izrazamo svojo sreco notranje in po svoje...vzemite v roke kaksno knjigo,ce vam to ni bilo dano vedeti po naravi...
Če ste uspeli zbrati toliko odzivov, to pomeni, da nekdo po Evropi dejansko to gleda. Zanimivo, nisem vedel.
Bravo Žurnal, samo da so "odmevni" naslovi, pa da se bere... Zakaj pa ne napišete v naslov kaj pozitivnega, sej pohval je bilo tud veliko objavljenih.
Kr neki res
Tudi meni sta super. Šimfajo jih pa tako pri nas Kaos oboževalci...
kaka Slovenija taki pevci odlocite pa sami kaka je idiotska Slovenija
Od slovencev ni pričakovati drugega,kot samo kritike,pa naj bo to tudi za sorojake...žalostno kam plujemo.....
Kritizirali bojo, če se jim pesem pač ne bo zdela v redu.
Ja, ker Slovenistan je do zdaj imela same veseljake in TOP pesmi na Euroviziji....ma vas prosim! Samo misel na tisto leto ko je tip z brado v ženski obleki zmagal mi dvigne vse kocine po konci.....Zala in Gašper pa imata… ...prikaži veča nekaj kar je nekomu všeč in nekomu ne, vsi ostali so imeli sranje!!! Skratka, dobra sta....
super sta........bedaki pač komentirajo.........
Vsi so peli v živo, le Zala in Gašper sta pela v mrtvo.
bedak.......
Razvajena mulca, ki mislita, da sta posebna. Sta dva, katerih starši ju niso naučili osnovnega bontona. Poleg tega Zala s svojimi odgovori deluje 'rahlo' zaostalo. ''Kaj bosta delala, ko bosta 1 dan prosta?'' Zala: ''Jedla bom testenine in šla na… ...prikaži več plažo.'' Je res stara že 19 let?
Ti si ena razvajenka Maja.... Pojdi k Sirkovi in Raiven jokati...
Kje točno je tukaj problem z bontonom?
Meni sta v redu. Eni pa samo kritizirate in kritizirate!
Ker njim pa pač ni v redu, a je možno?
Glede na to da je to tako depresivna pesem in je nemorem slišat več neko mumlanje in kaj ima folk z to pesmijo da jim je všeč... Koda sta zadeta to ni pesem za evrosong... In tudi če bi zmagala… ...prikaži veča kaj bi blo potem naslednje leto bi blo pri nam posledice dvignil se bi davek zakaj ker morejo čisto vse kaj je možno urediti za evrovizijo in gdo bi plačo mi naj plačajo tisti ki dejansko glasujejo ne pa tiste katerim je vseeno
Ta dva ziher nista. Primer za Lj-Polje.
Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v >>> www.3xDate.top