Vsakogar ,ki se spravi na nedolžnega otroka ,žensko ali nemočno osebo je potrebno natakniti na kol in ga pustiti naj premisli o svojih dejanjih . Sramotno pa je ,da to počno osebe ,ki zagovarjajo krščanstvo kot civilizacijsko kulturo Evropa .
Gnusna religija. In je točno religija problem. Zahteva namreč popolno predanost in odsotnost dvoma. In na bruh mi gre dodatno kaj je šele bilo čez zgodovino nazaj, daleč od vsilijvih kamer in novinarjev. Seveda niso vsi taki, verjetno manjšina, pa… ...prikaži več vseeno ni opravičila za tiste normalne, da so tiho. So sokrivi.
V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da… ...prikaži več sem izvedela o tem. T0, karr sem počel ....
........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com
"in sicer zaradi nižjega statusa častnih sester v Cerkvi in podrejenosti moškim, ki institucijo vodijo." Katera idiot feministka pa je tole pisala :'D. Drugače pa človeštvo je pokvarjeno do konca. Najslabši pa so verski wannabe voditelji.
Spet pretiravanje v članku. "Zloraba ČASTNIH nun"??? A res? Torej moški so prasci, ženske pa svetnice? Dajte nehat, no. Vedno je bilo in vedno bo OBOJESTRANSKO. TU ni nobene zlorabe. Ženske so prav tako pohotne kot moški, dostikrat še bolj.
Vsakogar ,ki se spravi na nedolžnega otroka ,žensko ali nemočno osebo je potrebno natakniti na kol in ga pustiti naj premisli o svojih dejanjih . Sramotno pa je ,da to počno osebe ,ki zagovarjajo krščanstvo kot civilizacijsko kulturo Evropa .
Takoj podpišem!!!!!
Krščanstvo itak nikoli ni bilo ne civilizacija in še manj kultura! Človeštvo bi zagotovo bolj napredno, če religije sploh ne bi obstajale!
Gnusna religija. In je točno religija problem. Zahteva namreč popolno predanost in odsotnost dvoma. In na bruh mi gre dodatno kaj je šele bilo čez zgodovino nazaj, daleč od vsilijvih kamer in novinarjev. Seveda niso vsi taki, verjetno manjšina, pa… ...prikaži več vseeno ni opravičila za tiste normalne, da so tiho. So sokrivi.
V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da… ...prikaži več sem izvedela o tem. T0, karr sem počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com
A se je Angelca že oglasila, al nima časa, ker peče patičke!
Me zanima,kolkrat je bil conquistador Rodetić vzrok za splav pingvink v Vatikanu??
"in sicer zaradi nižjega statusa častnih sester v Cerkvi in podrejenosti moškim, ki institucijo vodijo." Katera idiot feministka pa je tole pisala :'D. Drugače pa človeštvo je pokvarjeno do konca. Najslabši pa so verski wannabe voditelji.
Mislim ,da nadangel Gabriel spet ordinira po samostanih,Če ne,pa bi nune že morale vedeti, da je za sigurnost treba poskrbeti in dati kondom na svečo.
Spet pretiravanje v članku. "Zloraba ČASTNIH nun"??? A res? Torej moški so prasci, ženske pa svetnice? Dajte nehat, no. Vedno je bilo in vedno bo OBOJESTRANSKO. TU ni nobene zlorabe. Ženske so prav tako pohotne kot moški, dostikrat še bolj.