• Slovenija

Nekdanja poslanka izstopila iz stranke, od zdaj naprej bo članica stranke Ljubljana smo vsi

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slovenski3 19:47 03.oktober 2026.

Če misli Rop resno s kandaidatur, mu v njegovo dobro svetujem, naj čim bolj skriva UKZ , da mu ne bo delala škode pri volivcih.

• Jackd 20:12 03.oktober 2026.

Ljubljančani kjerkoli se Rop pojavi je vse izropano, ste poskrili še zadnje gate ki so vam po Golobu in 10% Jankoviću ostale.

• Pizdamaterina 20:32 03.oktober 2026.

Rop je sposoben,pameten,pa tudi aroganten.Urška je super,Šetinčeva je pa trouble maker,kjer koli se pojavi.

• munja 20:38 03.oktober 2026.

Vsi trije niso vredni 1 milimeter hladne vode.

• munja 20:37 03.oktober 2026.

Ali ni zuljančička pomahala Sloveniji in odpeketala nekam???

• cigomigo 20:23 03.oktober 2026.

Se mi tak dopade, ko Stevo jebe smrdljive levake in slobodnjake, Bolj jih bo jebal,,prej si bodo nadeli štrik oko butaste betice in odšli v večna lovišča. Častim pir za vsakega levaka in slobodnjaka, ki se bosta fentala

• cigomigo 20:42 03.oktober 2026.

Spoštovani bralci , Vam moram povedati da sem se prenaglil, Pa mene bo finančno pobralo,, Samo vceraj je šlo v večna lovišča k rdečim bratom 137 smrdljivih levakov in slobodnjakof, Za danes me prodajalci strikov obveščajo da jih bo še… ...prikaži veče e še več ,,, Mene bo res finančno pobralo zaradi mojih besed da častim pir za vsakega bedaka ki se bo fental zaradi Stevotovega jebanja,, Bom danes poslal e mail Stevotu naj neha jebati leve in slobodnjakarske bumbarje, ker me čaščenje s pirom že preveč košta

• maček 21:08 03.oktober 2026.

Lepo je videti ko ti stevo špuka v usta.dober tek.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.