Verjetno je mislila na seks, ampak s svečami, pa ga je zavrnil. Ne, Gončinova to je strel v prazno. Povabilo na večerjo, ni podkupovanje, niti ni nespodobno. Za javni sektor že dolgo veljajo pravila , koliko lahko znaša darilo.... Pritiska… ...prikaži več ob večerji s s... pač ni , ne more biti. OK.
Očitno so bili razlogi, da so zamujali z odprtjem zapora na Dobrunjah..Ta poštena in kredibilna noba vlada ga bo hitro napolnila z nevarnimi sovražniki bivše vlade..
BUMBAR.... TO JE BILO TAKOJ V NOVICAH. SAMO TI SI STAR, POUDAREK JE STARI, JANŠIST IN SI ŽE POZABIL.... LAHKO BI SI ZAPISAL, HE,HE,HE NA VRH DIMNIKA...
Šarmerska dušica,., večerja ob svečah, ki diši po romantiki!!
Jao Senade, ne dela se to tako!!
Verjetno je mislila na seks, ampak s svečami, pa ga je zavrnil. Ne, Gončinova to je strel v prazno. Povabilo na večerjo, ni podkupovanje, niti ni nespodobno. Za javni sektor že dolgo veljajo pravila , koliko lahko znaša darilo.... Pritiska… ...prikaži več ob večerji s s... pač ni , ne more biti. OK.
Malo je še takih romantikov...
Golobov kader ... spet in spet in spet ....
Janez, si to ti?
Da Robert, to sem jaz.
Kje so zdaj LEVI, a bodo začeli komentirat???? Aja še spijo....
Levi ne smatrajo komentiranje kot strankarsko obveznost. Desni to počnejo protiplačilu kot politično propagando..
Ender jaz delam za razliko od tebe....
Đentlmen... 🤷
Tipično balkanko,lako čemo mi
Očitno so bili razlogi, da so zamujali z odprtjem zapora na Dobrunjah..Ta poštena in kredibilna noba vlada ga bo hitro napolnila z nevarnimi sovražniki bivše vlade..
Ja, kje je bila pa prej, to se je domnevno zgodilo januarja??? Aja, ni smela povedat....
BUMBAR.... TO JE BILO TAKOJ V NOVICAH. SAMO TI SI STAR, POUDAREK JE STARI, JANŠIST IN SI ŽE POZABIL.... LAHKO BI SI ZAPISAL, HE,HE,HE NA VRH DIMNIKA...
od diete te bo pobralo, pa še zloba bo nekaj doprinesla. Hvala za kompliment, ti ga vračam v polni meri.