Meni pred leti niso znali svetovati nič. Obljubljali subvencijo, pozem pa kao da nisem bil primeren.... Ha, ha država pa taka. Isto se je zgodilo ob vlafanju JJ , ukinili subvencijo na hibride ko sem že imel predračun in izbran… ...prikaži več avto. Naj ta država nekam gre u 3....
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino.
Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com
Ali lahko sosedu namontiram TČ da piha v njegovo TČ, glede na to da mi jo je namontiral direkt skorajj na bivšo spalnico (ne ve da sem zamenjal spalnico za kuhinjo). Njegovo bom še bolj hladil in vlažil. Samo vprašam za soseda.
Meni pred leti niso znali svetovati nič. Obljubljali subvencijo, pozem pa kao da nisem bil primeren.... Ha, ha država pa taka. Isto se je zgodilo ob vlafanju JJ , ukinili subvencijo na hibride ko sem že imel predračun in izbran… ...prikaži več avto. Naj ta država nekam gre u 3....
Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com
Ali lahko sosedu namontiram TČ da piha v njegovo TČ, glede na to da mi jo je namontiral direkt skorajj na bivšo spalnico (ne ve da sem zamenjal spalnico za kuhinjo). Njegovo bom še bolj hladil in vlažil. Samo vprašam za soseda.
Malo drag eksperiment, a zelo učinkovit. Ne bo vama dolgčas zaslužita si drug drugega saj sta očitno na isti frekvenci.😎
Ja res je drag eksperiment, bo pa zanimivo videti, že zdaj hodijo v bundah po hiši sredi zime :)