Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste,
sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Tukaj ima prste vmes Voulgaris! Grk, ki deluje v ozadju kluba! Bivši stavničar! Navaden goljuf in lopov! Nelson je samo žrtev! Voulgaris je nekakšen Jerry Krause pri Dallasu..
Prava oseba nujna za odhod bi v resnici bil Voulgaris, če naj bi se klub na daljši rok pozdravil in spremenil v resno tekmovalno ekipo. Ekipo, ne najcenejšo one man band ekipo z enim frontmanom, ostalo pa marketing.
Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Donko naj gre drugam
Tukaj ima prste vmes Voulgaris! Grk, ki deluje v ozadju kluba! Bivši stavničar! Navaden goljuf in lopov! Nelson je samo žrtev! Voulgaris je nekakšen Jerry Krause pri Dallasu..
Prava oseba nujna za odhod bi v resnici bil Voulgaris, če naj bi se klub na daljši rok pozdravil in spremenil v resno tekmovalno ekipo. Ekipo, ne najcenejšo one man band ekipo z enim frontmanom, ostalo pa marketing.
Ne samo to, tudi Carlisle je pobral šila in kopita...