LudiVik oj, Hujs ima diplomo, a mu jo je fašist Janša zrihtal, hehehe. Iz čega pa??? Najbrž iz kratkovidnosti, hehehe. Še babo mu je morala stranka zrihtati. Navadno pošteni ljudje rečemo Hujs - Pujs, hehehe. Le poglej ga v ksiht,… ...prikaži več ga ni za falit! Ojnk!!! Prašiček zavaljen!
Sej ti na googlu piše kako diplomo ima. A ne znaš poiskat? Ti se imaš za poštenega? Ti si čisto zlo. Vidi se ti, da si nevzgojen, neizobražen (tudi hojsu izobrazba ne koristi kaj dosti), neumen, hudoben, pokvarjen v dno… ...prikaži več duše... da ne nakladam predolgo, si izrodek človeštva. Očitno neka končna verzija skrajnega levičarja.
Cefur Mene ne zanimajo posteljne igre, ki jih prakticirata s Hojsom. Če pa sta obojestransko zadovoljna, pa prakticirajta s početjem še naprej. Podrobnosti mi pa prihrani, res me ne zanima, kaj počneta in kakšne težave ti povzroča vid, ko pride tisto v tvojo rit.
izjava "pod pasom" je tako kot njihova izjava, kaj je bilo leta 33, ko je bil le kdo na oblasti ... ne vem zakaj to jemlete tako resno in takoj spet zlivate svoj bes in vse ostalo sranje na njega in na še koga
boli mene za tole nemško ambasado, kaj pa so oni? ... oni so tukaj gosti in če jim kaj ne paše, naj spokajo in ti nehaj s tem levičarskim nebulozam ... samo da nekdo nekaj prdne iz tujine in komentira… ...prikaži več vaše neprijatelje, je to takoj svetska novica ... nekaj morajo blebetat
Čudež, Hojs še vedno zmore čivkati 🐦 sedaj, ko je prizemljen in hojsanje ni več v ospredju.
On lahko, Svoboda ne more😁
Ludvik, točno tako, on je lahko bedak
LudvikK ti očitno tudi ne moreš biti tiho, samo up.ime si zamenjaš in že trolaš dalje.. Adijo pamet...
je mama šla na kavico k sosedi hojskek pa je lohk mal čivknil, k drugače ne sme niti muksnit
No sedaj pa res več ne razumem. Kaj ne bi moral nositi mavrične pentljice tudi Hojs?
Hujsu se takoj vidi, da je končal samo tri razrede osnovne šole, hehehe. In da ga je mama pretepala, ko je bil majhen.
Hojs ima diplomo. Ti je po moje niti videl nisi.
LudiVik oj, Hujs ima diplomo, a mu jo je fašist Janša zrihtal, hehehe. Iz čega pa??? Najbrž iz kratkovidnosti, hehehe. Še babo mu je morala stranka zrihtati. Navadno pošteni ljudje rečemo Hujs - Pujs, hehehe. Le poglej ga v ksiht,… ...prikaži več ga ni za falit! Ojnk!!! Prašiček zavaljen!
Sej ti na googlu piše kako diplomo ima. A ne znaš poiskat? Ti se imaš za poštenega? Ti si čisto zlo. Vidi se ti, da si nevzgojen, neizobražen (tudi hojsu izobrazba ne koristi kaj dosti), neumen, hudoben, pokvarjen v dno… ...prikaži več duše... da ne nakladam predolgo, si izrodek človeštva. Očitno neka končna verzija skrajnega levičarja.
LudvikK tako očiten primitivec si. Imaš morda v kleti pomembno mesto .
Ima rezervirano za vso tvojo žlahto, fafing time.
Hojsek misli da je frajer, za normalno razgledanega in normalno vzgojenega človeka pa totalno neprimerno vedenje.
Hojs še na Hrvaško ni mogel, sedaj pa komentira spet nekaj, na kar se ne spozna. Očitno rad razkazuje lastno nevednost.
Nevednost te je obdarila sinko, hojs ti bo za dobro jutro nabil kito v rito da boš vidu mavrično. 🐑 Jebana
Cefur Mene ne zanimajo posteljne igre, ki jih prakticirata s Hojsom. Če pa sta obojestransko zadovoljna, pa prakticirajta s početjem še naprej. Podrobnosti mi pa prihrani, res me ne zanima, kaj počneta in kakšne težave ti povzroča vid, ko pride tisto v tvojo rit.
Tale Hojs je pa res naša prisrčna javna (p)osebnost.
Hojs je že zdavnaj izpadel, s trakom ali brez njega. In ne samo on!
Ja,ti psihiči zagovarjajo eden drugega in so pripravljeni zaradi tega zatajiti tudi lastne starše....
Zatajil je tebi razum govedo ofucano🐑
Hojsova fotka zgoraj je več kot zgovorna!!!!!
heh ;-)
Pierre👍👏👏 italijani bi rekli che facca bruta...
Jasno, da levi SPD zagovarja Lgtbje-wece. Enako kot naši mesečniki.
Ko so zečeli klečat in nosit mavrice sem nehal gledat nogomet. Vsaj šport bi lahko pustili pri miru.
Šport je bil vedno povezan s politiko. Tako ali drugače. Glede na to, da prenose gleda veliko ljudi, je tudi nadvse primeren za statement.
Tudi prav. Kar imejte ga. Se bo vrnilo kot bumerang.
Jaz sem ga nehal gledati že pred več desetletij !!! ! !!! Toliko ste za časom , ....
izjava "pod pasom" je tako kot njihova izjava, kaj je bilo leta 33, ko je bil le kdo na oblasti ... ne vem zakaj to jemlete tako resno in takoj spet zlivate svoj bes in vse ostalo sranje na njega in na še koga
Pa kdo je dal te izjave????? Mu je ambasada Nemčije razložila zakaj se gre. Upam, da si tudi ti in vsi sđs ovce KAPIRALI!!!,🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
boli mene za tole nemško ambasado, kaj pa so oni? ... oni so tukaj gosti in če jim kaj ne paše, naj spokajo in ti nehaj s tem levičarskim nebulozam ... samo da nekdo nekaj prdne iz tujine in komentira… ...prikaži več vaše neprijatelje, je to takoj svetska novica ... nekaj morajo blebetat
Hojs ni nič grdega napisal. Samo pomahal jim je v slovo. Bebci niso prišli igrat ampak provocirat.
Ojoj bebci trolasti, kaj vse se boste izmislili v Hojsov zagovor.