Avto
4301 ogledov

Nemčija: Upamo na dogovor, če ne bo vojna, na mizi so vse možnosti

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 18:05 28.marec 2025.

Pronacistični bagri Nemške vlade moram sporočiti , da je v stanju kakršen je zahvaljujoč izključno tudi vam , VSEENO KAKŠEN KURČEVSKI avto bo kdo vozil . Se vi zavedate , kaj se dogaja ljudem pod psihozo vojne . A zdej ...prikaži več mi je pa na pameti samo a bom kupil Merđota al Craislerja , k da folk nima drugačnih spremenjenih pogledov na potrošništvo . PA DA MI NOVGA MERĐOTA GRANATA ZADANE ??? Men je Citroena GS 1.3 BRAKE hrvaška granata preluknjala kot ementaler .

• Jernej65 00:01 29.marec 2025.

Seveda ti ga je preluknjala, kaj si pa delal tam Idiot zagamani kot Miloševičev Bandit, agresorski.

• Idioti 12:47 29.marec 2025.

Kreten Jernejov , če misliš da bom rekel , kaj sem delal si se dobro zajebal , lahko ti pa rečem , da sem ćetnike , ki jih nobeden od Slovencev niti videl ni v živo , mal zajebaval ! ...prikaži več Ja pa še R Katrco so mi ukradel , ker je ostala z pokvarjenim motorjem , tud Hrvati .

• Idioti 12:53 29.marec 2025.

Pripadniki 4. gardijske br. pa niso vzeli z mize niti flašo Balantajna , ki sem jo za njih pustil na mizi , kakor tudi ne nabojev za Baretto in mal zlata v isti škatlici . Pa bi jih morali vzeti ...prikaži veči , ker so čistili teren , zakaj jih niso se pa vprašaj , k si tolk pameten !

Antikrist99 00:07 29.marec 2025.

Smrt Ameriki!

• Crystalyu5103 19:35 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.