Avto /avto/na-strom

Nemški BMW v veliko zgodbo z Ivom Boscarolom

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Cefur 13:17 13.januar 2026.

Tale ivek je na las podoben nekomu iz risanke Adamsovi lol;))

• pipinerazzurro 07:37 13.januar 2026.

Bla, bla , bla....trajnost, fokus na voznika, ekologija.. Jaz vidim le grdo škatlo z manj stika z voznikom. Novi infot. sistem? Kot bi prodajal hišo in se hvalil, da je zraven nova pasja uta.

• Jernej65 14:24 13.januar 2026.

Na to pasjo uto moraš čakati več kot eno leto. Za ene pasja uta, za druge eden najnaprednejših avtomobilov.

Mask88 15:19 13.januar 2026.

Ta fkn BmW proizvaja zmeraj bolj večje spake od avtov...

• Ender3 18:08 13.januar 2026.

Vedno več ljudi bo posegalo po kitajskih in ne Nemških avtih..Cenovno so bolj konkurenčni in izpolnjujejo vse standarde EU..Njihova proizvodnja je tako velika, da bo zadovoljila vso svetovno povpraševanje..

• Jernej65 23:30 13.januar 2026.

Enderčič, sporoči mi, ko se bo prodalo pri nas več Kitajčkov kot Nemcev. Ne napihuj toliko teh Kitajcev. Sigurno da prodaja Kitajcev narašča bolj kot Nemcev. Če so Kitajci lani prodali 1 avtomobil letos pa 2 je to 100% več. ...prikaži več Jaz in še marsikdo nikoli ne bo imel Kitajca. Kako so zadovoljni s Kitajci, vprašaj Ruse, ki na veliko sanjajo Nemce. Na trgu je dovolj prostora za vse. Za nemški avto sem vedno pripravljen dati precej več kot za Kitajca, ker bom tudi za rabljenega precej več dobil.

• 4krogci 08:25 13.januar 2026.

Glede da je Boskarol zravn je digurno nek nateg v igri!

• Fertajler 10:26 13.januar 2026.

Novi BMW design : mala ledvička(velikost kot 2002) v sredini in led levo desno, oboje zgoraj, spodaj pa črna maska, ki nič ne predstavlja. Skratka prednji del je kot skupek nekih starih avto delov z ledvicami... Vse površine so pa ...prikaži več stoX prelomljene, ni linij. Mercedes jih ima. Zadnje luči pa kot pri audiju. Boscaroj naj pa raje drone za SV dela, ne pa surfe. Direktor BMW je pa Milan, Srb.

• sandi76 19:02 13.januar 2026.

Čestitke Boscarolu za novo razvojno zgodbo. Če nas bo kdo potegnil iz govna, so to taki vizionarji.

Garancija 10:17 13.januar 2026.

Zna imeti Ivo kakšen adut v rokavu,ker z avioni se ne bo več ubadal,bo pa naredil sigurno dober električni avto,naša pamet je dobrodošla povsod,zgleda smo najpametnejši,če lahko penzonisti preživimo mesec dni z nižnjo penzijo kot je rob revščine

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.