Mogoče ga je okužil Biden in ma sedaj znake podobne ali enake Bidnu?? Drugače naj pa raje objavijo diagnozo psihiatrov, kakšno je mentalno zdravje oranžnoglavca? Po moje slabo saj se kaže na dejanjih od začetka mandata.
tale tip je butnen. pravi daje sin Barron tako fest samo zato ker je jedel izključno hrano od babice, sam pa žre samo burgerje in cocacolo. ta že s tem pokaže kolk je čuknjen.
Tip se zelo nezdravo prehranjuje. Okolico moti tudi njegov vonj. Kar morda govori tudi o tem, da slabo skrbi za osebno higieno in nego kože. Če odštejemo tisto, kar počne v solariju, da izgleda bolj oranžno.
Kaj se dogaja ? Matilda na obisku !
Ni še na obisku, ampak si ogleduje novo žrtev.
Koso brusi!
Samo malce ga je pobožala. Prej pokosi še Putlera, pa pride prec nazaj ;-)
Na živo ga pobira. Možgani so že na OFF, telo pa je pripravljeno za testament.
Mogoče ga je okužil Biden in ma sedaj znake podobne ali enake Bidnu?? Drugače naj pa raje objavijo diagnozo psihiatrov, kakšno je mentalno zdravje oranžnoglavca? Po moje slabo saj se kaže na dejanjih od začetka mandata.
Diagnoza je znana, samo ne upajo se objavit !
Po moje ima glede na obnašanje in hipne odločitve, ki so občasno kontradiktorne, neko obliko bipolarne motnje združeno z narcisoidnostjo.
tale tip je butnen. pravi daje sin Barron tako fest samo zato ker je jedel izključno hrano od babice, sam pa žre samo burgerje in cocacolo. ta že s tem pokaže kolk je čuknjen.
Pozabil si na pice! Kaj vse bi jaz jedel da sem na njegovem mestu!
Lobotomija bo pokazala njegove motnje .
Bo pokazala motnje, samo mi ne bomo izvedeli za njih. Določene pa vidimo že zdaj, vsak dan.
Počelo je, počelo...
Konec je z njim.
Tip se zelo nezdravo prehranjuje. Okolico moti tudi njegov vonj. Kar morda govori tudi o tem, da slabo skrbi za osebno higieno in nego kože. Če odštejemo tisto, kar počne v solariju, da izgleda bolj oranžno.
Kako ste nesramno radovedni. En flek gor ali dol, zemlja vse ven vzame...
Rdeči madež bo počasi prekril celotno oranžno kožo.Škoda ne bo več imel nadimka Oranžni.
Edinstven izdelek, zaradi katerega se boste spet počutili, kot da ste stari 19 let. Boljši je od vsega, kar ste kdaj poskusili -- https://mub.me/grov