Noben drugi nima 500 znakov pa jih objaviš, mene pa ne in zakaj ne nisem nič drugačen kot ostali oziroma napiše več kot drugi, pa jih kljub temu objaviš
Si pa čisto mimo udaril. Videz obraza ima toliko veze kot barva snega na Kamčatki. Debelina denarnice je vse, kar velja, in ta je pri temu pač debelejša kot pri Zmagotu.
Snežko, ne vem, če veš, da se na obrazu da prebrati značaj človeka. Imaš pa prav, da ženske bolj kot značaj in vse ostalo danes bolj zanima denar. Primer imam v domačem logu!
Pa kaj pišete take blesarije, koga pa sploh to zanima Če pa ne veš kaj napisat pa napiš en vic pa bo bolj brano kot ta jetra..... Lp
In kaj nas briga Monika in plemeniti!?
vzel pa kravo s teleti...idiot..
Nič ne bo vzel!! Nekaj časa bo se igral z njo potem pa bo Zmagotu vrnil popravljeno ženo!!
lepa...ahahaha
Glavno,da sta oba navdušena nad skoki.....
Noben drugi nima 500 znakov pa jih objaviš, mene pa ne in zakaj ne nisem nič drugačen kot ostali oziroma napiše več kot drugi, pa jih kljub temu objaviš
Vidite eni imajo pač svoj "tip" človeka. Ta je popolnoma tak po videzu kot Jelko. Iz dežja pod kap!
Si pa čisto mimo udaril. Videz obraza ima toliko veze kot barva snega na Kamčatki. Debelina denarnice je vse, kar velja, in ta je pri temu pač debelejša kot pri Zmagotu.
Snežko, ne vem, če veš, da se na obrazu da prebrati značaj človeka. Imaš pa prav, da ženske bolj kot značaj in vse ostalo danes bolj zanima denar. Primer imam v domačem logu!
Mogoče je pa res gay, zato pa nima pa toliko jajc, da bi kot pravi dec rekel, ja sem mu jo speljal pa kaj.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com
vemo, pr zmagecu
Že face obeh povesta vse. Treba biti samo malo psiholog.
Že njuni faci povesta vse.Jabolko ne pade daleč od drevesa. Dobro se je nalepla.